HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Rzeszow în Polonia 2019

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Polonia, oficial Republica Polonă, este o țară în Europa Centrală. Cu o populație de 38 de milioane de oameni, Polonia este țara cea mai populată 6 în UE. Studenții din UE / SEE nu au nevoie de viză pentru a studia în Polonia. Costul de trai în Polonia este printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană.

Situat în inima Văii Sandomierska, Rzeszow este un orașul natal al unor școli bine cunoscute de învățământ superior. Orasul este renumit pentru cel mai bun IT și universități de inginerie. Rzeszów Universitatea de Tehnologie este cel mai faimos Universitatea din oraș. Este un loc ideal pentru IT studenți.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Rzeszow în Polonia 2019

rezultate găsite Filter

Studii de lungă durată Studii de licență și masterat în fizioterapie

University of Information Technology and Management
Campus La zi 5 anii Februarie 2020 Polonia Rzeszow

Privire de ansamblu asupra aspectelor legate de dizabilitate în aspectele medicale și sociale, economice și psihologice ale handicapului, aspecte legate de terapia fizică și rolul său în medicina modernă, rolul diagnosticului medical pentru nevoile de tratament și fizioterapie și alegerea și ...