Facultate în Podiatric Medicine

4 Facultăți de Top în Podiatric Medicine 2019

Podiatric Medicine

Mulți oameni decid să lucreze spre o diplomă de licență ca o metodă de creștere a câștiga perspective potențiale și de locuri de muncă. Cele mai multe programe de licență poate fi finalizată în aproximativ patru ani și implică studiu cuprinzător de un anumit subiect sau domeniu.

Ce este un Bachelor in pedichiura? Acest program intensiv de studiu implică o revizuire atentă a pedichiura si conexe domenii, cum ar fi medicina sportiva, farmacologie si medicina pediatrie. Timp suplimentar de clasă este adesea dedicată ortopedie, facilități și instrumente chirurgicale, și problemele comune și necazuri care afecteaza picioare si membrele inferioare. Elevii din aceste programe ar trebui să așteptăm, de asemenea, studiu atent al științelor generale de sănătate, precum și anatomie, dermatologie și chirurgie podiatric.

Există multe beneficii de la obținerea unui Bachelor in Podiatrie.Mulți participanți la aceste programe înscrie cu scopul final de a câștiga o diplomă de master sau doctorat în pedichiura sau un domeniu legat, și folosesc fundația educationale oferite în acest curs ca o piatra de hotar pentru atingerea acestui obiectiv.

Costurile program de gradul pedichiura variază în funcție în mod substanțial pe o varietate de factori, inclusiv în cazul în care este oferit un curs și cât de popular un anumit program este. Studenți potențiali sunt încurajați să ajungă la fiecare școală de interes direct pentru informații exacte inscriere.

La absolvirea programului o diplomă de licență de pedichiura, mulți participanți aleg să-și continue studiile și să obțină o diplomă de master sau un doctorat cu scopul final de a deveni un podiatrist. Alte absolvenți de succes găsi de lucru în medicina sportivă, ortopedie, asistarea medicală sau un domeniu legat.Alți studenți găsi modalități alternative de utilizare a cunoștințelor lor de chimie, biologie și medicină generală în cadrul domeniul asistenței medicale.

Baza noastra de date este un punct de referință mare pentru a explora mai multe programe de Licenta legate de pedichiura oferite online și în întreaga lume. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Bachelor of Podiatric Medicine

Charles Sturt University
Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Australia Albury

[+]

pedichiură

De ce studia acest curs?

Cum voi studia?

În al patrulea an, va finaliza trei destinații de plasare de opt săptămâni, în sectorul sănătății publice și o serie de clinici interdisciplinare.

Recunoașterea profesională

indicativă ATAR

[-]

Studii podiatric

Universidade da Coruña
Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Spania Ferrol

absolvenți Pedichiura de la Universitatea din A Coruña, va fi profesioniști cu cunoștințele, aptitudinile și abilitățile necesare pentru a desfășura activități care vizează prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor și deformări ale picioarelor, prin proceduri terapeutice podiatric. [+]

Introducere

Los Absolvenții în Podiatrie Universitatea din A Coruña, va fi profesioniști cu cunoștințele, aptitudinile și abilitățile necesare pentru a desfășura activități care vizează prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor și deformări ale picioarelor, prin proceduri terapeutice podiatric.

În acest scop, acești profesioniști au cunoștințe și înțelegere a științelor de bază pentru sănătate, metoda științifică și practica învățării elementare bazate pe dovezi și analiza datelor, în general. Acestea vor fi echipate cu suficient pentru a continua să progreseze prin intermediul unor instrumente de auto-învățare și perpetuare specialiști în educație.... [-]


Licențiat în Podiatrie

Southern Cross University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 8 anii March 2019 Australia Bilinga + 1 mai mult

Elevii din Bachelor of Podiatry vor învăța să diagnosticheze și să trateze problemele cu picioarele și cu piciorul inferior în facilitățile de ultimă oră Southern Cross University campusul Gold Coast Southern Cross University . [+]

Picioarele sunt fascinante și complexe - ele poartă greutatea noastră pentru mii de kilometri într-o viață, conțin un sfert din oasele din corpul uman și există peste 200 de condiții diferite pentru picior identificate. Acest grad vă va permite să lucrați într-o industrie de specialitate în care există o cerere în creștere pentru serviciile dvs. și puteți avea un impact extrem de pozitiv asupra persoanelor cu deficiente de sănătate. Elevii din Bachelor of Podiatry vor învăța să diagnosticheze și să trateze problemele cu picioarele și cu piciorul inferior în facilitățile de ultimă oră Southern Cross University campusul Gold Coast Southern Cross University . În timpul obținerii diplomei, veți avea oportunități de plasare profesională pentru a lucra cu copii și adulți, sportivi și persoane în vârstă pentru a examina leziunile sportive, mersul, biomecanica și condițiile acute de picior. Absolvenții acestui program vor avea posibilitatea de a-și desfășura o carieră cu un grad înalt de autonomie, care lucrează în spitale, în practici de grup sau pentru ei înșiși.... [-]


Bachelor podologie

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles
Campus Cu normă întreagă 6 semestre September 2019 Belgia Brussels

Podiatrist este un profesionist din domeniul sanitar, care se ocupă cu probleme ale pielii și unghiilor, precum și toate condițiile legate de structura piciorului și mersul pe jos (sau de funcționare). Managementul acestui paramedic specialist poate fi educativ, preventiv și curativ. [+]

Podiatrist este un profesionist din domeniul sanitar , care se ocupă cu probleme ale pielii și unghiilor , precum și toate condițiile legate de structura piciorului și mersul pe jos (sau de funcționare). Managementul acestui paramedic specialist poate fi educativ, preventiv și curativ.

Cu sau fără prescripție medicală, el a realizat după un examen fizic complet, îngrijire, sfătuiește pe portbagaj, proiectează și produce echipamente de protecție sau de corecție și tălpi.

Podiatrist are ca scop prevenirea, restabilirea și să compenseze patologiile și / sau evenimente locale, și nu sistemic legate de piciorul lui pacienți (copii, adulți, sportivi și persoanele în vârstă).... [-]