Filter
Licenţă
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Facultăți de Top în Oriental Medicine 2019

Un program de licență este conceput pentru a dota studenții cu o cunoaștere aprofundată a unui domeniu de studiu ales. Programul durează de obicei patru ani pentru a fi finalizat, deși pentru unii poate dura doar trei sau chiar șapte.

Ce este un licență în medicina orientală? Acest program tinde să se concentreze asupra medicamentelor alternative, în special asupra celor care provin din țările asiatice. În cursul studiului, participanții la program pot învăța cum să folosească metode neconvenționale, cum ar fi acupunctura, pentru a atenua simptomele bolii, pentru a preveni apariția viitoare a durerii și pentru a vindeca chiar boala. Cursurile pot oferi persoanelor cu sfaturi și bune practici de asistență medicală să treacă pe pacienți, astfel încât aceștia să își poată controla mai bine propria sănătate. Multe dintre aceste programe se concentrează pe învățarea directă, astfel încât practicanții să fie pe deplin pregătiți să diagnosticheze și să trateze tulburările după absolvire.

Absolvenții acestui program tind să fie mai deschisi și mai gânditori decât cei mai mulți. Cursul de studiu poate oferi abilități de diagnostic dornice și o viziune avidă asupra necesităților de sănătate ale altora. Fiecare dintre aceste abilități le poate lua departe în carieră și în viață.

Costul unei diplome de licență variază în mod semnificativ. Factorii care pot afecta costul general al școlarizării includ locația școlii, programul participat și durata programului.

Persoanele care absolvesc cu o diplomă de licență în medicina orientală pot avea multe oportunități de carieră interesante în domeniul medicinii alternative. În plus față de a deveni acupuncturists, absolvenții pot merge mai departe pentru a deveni chiropracticieni, terapeuți de masaj, terapeuți fizice, experți în nutriție și nutriție, consilieri de sănătate sau consilieri de sănătate mintală. Participanții pot găsi fericirea care lucrează sub conducerea altora sau pot descoperi că antreprenoriatul este calea lor și își deschid propriile practici.

Deși practicile medicale asiatice sunt de obicei practice, multe școli încep să ofere cursuri online, deoarece sunt convenabile și accesibile. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Oriental Medicine

Irish College of Traditional Chinese Medicine

Daca vrei sa fi un "Practitioner Superior" de Acupunctura TCM, posibilitatea de a utiliza Acupunctura nu numai pentru a atenua sau chiar vindeca, boli actuale, dar, de as ... [+]

Licentiat în medicina tradițională chineză

Daca vrei sa fi un "Practitioner Superior" de Acupunctura TCM, posibilitatea de a utiliza Acupunctura nu numai pentru a atenua sau chiar vindeca, boli actuale, dar, de asemenea, pentru a ajuta un client să fie echipate mai bine pentru a preveni boala în viitor de la care apar, apoi LIC. TCM este cursul pentru tine.

Dacă doriți să devină un specialist in acupunctura TCM posibilitatea de a asista clientii sănătoase de a rămâne în acest fel, și chiar a spori propria lor sănătate, atunci acest program de formare cuprinzător (care oferă mai mult decât doar "Acupunctura" Training, fiind bazat pe medicina clasic chinez) permite practicantului să folosească o gamă completă de instrumente de diagnosticare și TCM terapeutice pentru a atinge aceste scopuri.... [-]

Irlanda Dublin
October 2019
Part time
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză