Diplomă de Licență în Optometric Medicine

3 Facultăți de Top în Optometric Medicine 2019

Optometric Medicine

Programele universitare de licență sunt concepute pentru a oferi cercetători cu cunoștințe introductivă de un domeniu de carieră specifică sau industrie. În funcție de accentul de învățământ, programe pot include rotații experimentale, tururi de facilități industriale, criticile și oportunități de învățare pe locul de muncă. Odată ce un student câștigă un grad, el sau ea poate alege să înceapă o carieră sau avans un program de absolvent.

Ce este un Bachelor in Optometrie? Acest program de special diplomă de licență este cel mai adesea axat pe oferind studenților o fundație de învățământ pe studiul a ochiului uman, probleme comune vederii și corectarea condițiilor de refractie. De obicei, primii trei ani de program de o diplomă de licență sunt centrate pe instruire în timp ce al patrulea an este atunci când elevii participă la un stagiu de comerț și experiența clinică.

Unul dintre principalele motive pentru câștigarea unui Bachelor in grad Optometrie este de a se califica pentru admiterea la un program de Doctor Optometry grad, care este o cerință pentru obținerea unei licențe și practicarea într-o stare specifică. Grade sunt adesea necesare pentru locuri de muncă dincolo de nivelul de intrare, și sunt, de asemenea, excelent pentru îmbunătățirea cuiva potential salariu.

Costul de completare program de o diplomă de licență în orice domeniu variază în funcție de durata programului, țara în care un student alege să învețe și dacă există burse pentru a profita de. Cei interesati ar trebui sa contactati admitere birourile de școli pentru specifice și up-to-data de informații financiare privind școlarizare, taxele și costurile de cărți.

De obicei, oamenii de știință să introduceți Bachelor de programe de Optometrie cu intenția de a continua pe Doctor de programe de Optometrie.Există cariere disponibile optometrie cu un nivel de educație mai scăzut, cum ar fi tehnician optometric, dar astfel de locuri de muncă necesită doar o diplomă de liceu, mai degrabă decât o diplomă de licență. În plus față de o diplomă de licență, candidații la programe de doctorat de patru ani trebuie să treacă testul de admitere Optometrie.

Programe de diplomă de licență în optometrie sunt disponibile în întreaga lume. Nu numai asta, dar elevii ar putea avea, de asemenea, posibilitatea de a inscrierea intr-un program de învățământ la distanță. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb. 

Citește Mai Mult

Licențiat în optometrie

University of Johannesburg
Campus Cu normă întreagă 4 anii February 2019 Africa de Sud Johannesburg

Optometrists examinează ochii pentru probleme de vedere, boli și alte condiții anormale și apoi prescrie lentile și / sau tratament, dacă este necesar, [+]

Carieră

Optometrists examinează ochii pentru probleme de vedere, boli și alte condiții anormale și apoi prescrie lentile și / sau tratament, dacă este necesar.

Cerințele de admitere APS minime: 29 Limba de predare și învățare-engleză: 5 (60% +) Matematică: 5 (60% +) Alfabetizarea matematică: Nu a fost acceptată Științe fizice: 5 (60% +) Life Sciences: 5 (60% +) Subiect suplimentar 1: 5 (60% +) Subiect suplimentar 2: 4 (50% +)

Admiterea pentru solicitanții internaționale este condiționată de respectarea cerințelor de conformare prevăzută de Legea nr Imigrare 13 din 2002, regulamentele făcute acolo în cadrul politicii Universității. Satisfacerea cerințelor minime facultății pentru un anumit program nu garantează în mod necesar admiterea la acel program din cauza constrângerilor de spațiu. Toți solicitanții trebuie să completeze NBT (testul național de referință) înainte de admitere. Rezultatul NBT va informa deciziile luate cu privire la plasarea solicitantului. Orientarea de viață nu este inclusă în calculul APS.... [-]


Licențiat în Optică

Al-Ahliyya Amman University
Campus Cu normă întreagă September 2019 Iordania Amman

Unic la departamentul de sisteme optice fiind prima și singura secțiune la nivelul universităților private din Regatul Hașemit al Iordaniei și a introdus secțiunea ca fiind una dintre secțiunile de la Facultatea de Farmacie si Stiinte Medicale în 2015, care acordă diplomă de licență în specialitatea optica de 132 de ore de credit distribuite pe parcursul a patru ani universitari. Departamentul de Optica a fost stabilit pentru a oferi o oportunitate pentru absolvenții de a lucra în centrele de optică și centre de corecție oftalmologie și viziune în plus față de clinici ochi în spitale. [+]

Optica

Unic la departamentul de sisteme optice fiind prima și singura secțiune la nivelul universităților private din Regatul Hașemit al Iordaniei și a introdus secțiunea ca fiind una dintre secțiunile de la Facultatea de Farmacie si Stiinte Medicale în 2015, care acordă diplomă de licență în specialitatea optica de 132 de ore de credit distribuite pe parcursul a patru ani universitari. Departamentul de Optica a fost stabilit pentru a oferi o oportunitate pentru absolvenții de a lucra în centrele de optică și centre de corecție oftalmologie și viziune în plus față de clinici ochi în spitale.

mesaj

Pentru a oferi studenților cu abilitățile de cunoștințe în diverse domenii teoretice și aplicate de sisteme optice, și ajusta abilitățile lor de a practica în mod competent și eficient.... [-]


Bachelor's in Optometry

University of Latvia
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 4 anii February 2019 Letonia Riga + 1 mai mult

This program is based on studies of natural sciences, biology, medicine and basic principles of primary eye care service. Bachelor program is the first step in professional optometrist education scheme in Latvia. The program offers extensive profile studies of natural sciences including organic chemistry, biology, calculus, physics for natural sciences, optics, basics of human anatomy, general physiology, ophthalmic optics, microbiology, biochemistry, anatomy and physiology of the eye, physiology of vision, optometric instruments, refractive defects, binocular vision and other. [+]

Facultăți în Optometric Medicine.

This program is based on studies of natural sciences, biology, medicine and basic principles of primary eye care service. Bachelor program is the first step in professional optometrist education scheme in Latvia. The program offers extensive profile studies of natural sciences including organic chemistry, biology, calculus, physics for natural sciences, optics, basics of human anatomy, general physiology, ophthalmic optics, microbiology, biochemistry, anatomy and physiology of the eye, physiology of vision, optometric instruments, refractive defects, binocular vision and other.

The topic of the Bachelor thesis should be carefully chosen; supervisor’s assistance for further research. Students will be able to continue education in Master degree program.... [-]