HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Groningen în Olanda 2019/2020

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Groningen este un oraș frumos de Jos. Acest loc are mai multe universități, care sunt dedicate pentru a oferi educație internaționale de calitate. Unele dintre universități sunt Universitatea din Groningen și Jenne Hoekstra Arte.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Groningen în Olanda 2019/2020

rezultate găsite Filter

Fizioterapie

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Groningen

Studii sportive

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Groningen

Sunteți pasionat de sport și doriți să aduceți schimbări? Apoi acest program unic este doar programul pentru tine! Inspirația și puterea sportului vă oferă oportunități deosebite de a face o diferență reală.

Licențiat în Medicină, profil Global Health

University of Groningen
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Groningen

Profilul de licență Global Health în Groningen este o diplomă de licență internațională în Medicină. Veți fi atenți la diferite aspecte ale sănătății globale, cum ar fi bolile emergente.