Filter
Licenţă
Ţările de Jos Groningen Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți in Groningen în Olanda 2019/2020

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Groningen este un oraș frumos de Jos. Acest loc are mai multe universități, care sunt dedicate pentru a oferi educație internaționale de calitate. Unele dintre universități sunt Universitatea din Groningen și Jenne Hoekstra Arte.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Groningen în Olanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Ţările de Jos
Groningen
Tip de studiu
Ritm
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Facultăți de Top in Groningen în Olanda. curriculum bazat pe competențe [-]
Ţările de Jos Groningen
Contactează şcoala
Engleză,Olandeză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Sunteți pasionat de sport și doriți să aduceți schimbări? Apoi acest program unic este doar programul pentru tine! Inspirația și puterea sportului vă oferă oportunități d ... [+]

Studiați o diplomă de licență în domeniul studiilor sportive din Olanda

Sunteți pasionat de sport și doriți să aduceți schimbări? Apoi acest program unic este doar programul pentru tine! Inspirația și puterea sportului vă oferă oportunități deosebite de a face o diferență reală.

Sport, Sănătate și Management

Institutul de Studii Sportive de la Universitatea Hanze de Științe Aplicate, Groningen, oferă un program de licență de trei ani, alcătuit din 180 ECTS. Acest program internațional creează profesioniști inovativi (sportivi). Ca agent de schimbare puteți să faceți o diferență atât la nivel individual, cât și la nivel social. Puterea sportului se află în cadrul celor trei valori fundamentale ale sportului, o activitate fizică:... [-]

Ţările de Jos Groningen
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Groningen

Profilul de licență Global Health în Groningen este o diplomă de licență internațională în Medicină. Veți fi atenți la diferite aspecte ale sănătății globale, cum ar fi b ... [+]

Profilul de licență Global Health în Groningen este o diplomă de licență internațională în Medicină. Veți acorda atenție diferitelor aspecte ale sănătății globale, cum ar fi bolile emergente, sistemele de sănătate diferite și nutriția.

Programul este multidisciplinar și axat pe pacient. Ca student al acestui program, puteți participa la o Școală Masterat Științific Junior.

Programul este predat în limba engleză. Cu toate acestea, ca student de licență, va trebui să înveți limba olandeză, deoarece programul de masterat ulterior este predat în limba olandeză. În programul acestui Master, lucrezi la spital pentru a-ți obține diploma medicală. După aceasta, puteți să vă antrenați pentru a deveni specialist medical sau cercetător medical.... [-]

Ţările de Jos Groningen
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză