HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Amsterdam în Olanda 2019

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Capitala Olandei, Amsterdam a bine cunoscut universități, cum ar fi Universitatea din Amsterdam și Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Aceste instituții de învățământ au tendința de a oferi absolvent diversificate și post-programe de studii postuniversitare, și ei au de top notch facilități de cercetare și dezvoltare.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Amsterdam în Olanda 2019

rezultate găsite Filter

Licențiat în științe biomedicale

Vrije Universiteit Amsterdam
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Amsterdam

Programul de licență Biomedical Sciences at VU Amsterdam combină în mod unic cercetarea fundamentală cu subiecte relevante clinic. Studiind sănătatea și boala merg mână în mână și veți primi instruire atât de cercetători fundamentali, cât și de cercetători clinici, care sunt experți în domeniul lor.