HEALTHCARESTUDIES

Studii Medicale în Nutriție De învăţare la distanţă de Top în Oceania 2020

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Nutriția este ramura științei care se ocupă de nutrienții necesari pentru creșterea umană adecvată. Elevii care studiază nutriția pot deveni dieteticieni sau nutriționiști la instituții medicale sau în cercetare, jurnalism sau educație.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Vrei să studieze în Oceania? Cele două mai în destinațiile din studiu a cererii pe Oceania: Australia și Noua Zeelandă, atât împreună ofera o aventură de studiu mai puțin frecvente și foarte distinctiv.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Nutriție De învăţare la distanţă în Oceania 2020

2 Rezultate din Nutriție, Oceania, De învăţare la distanţă Filter

Licențiat în Știința Nutriției

University of Wollongong
Australia, Wollongong + 1 Mai mult
Licenţă
01 Mar 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
30 Sep 2019
Engleză
Campus

Bachelorul de științe nutriționale oferă o bază puternică în domenii precum știința nutriției, chimia alimentelor, biochimia și metabolismul, precum și formarea în domeniul ce ...

Citeste mai mult

Facultatea de Științe ale Sănătății (Nutriție și Exerciții)

University of South Australia Online
Australia, Adelaide
Licenţă
01 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
26 Aug 2019
Engleză
Online

Cu prevalența obezității, a diabetului zaharat, a bolilor cardiovasculare, precum și a populației în curs de îmbătrânire, practicienii din domeniul sănătății care au experienț ...

Citeste mai mult