HEALTHCARESTUDIES

în Nutriție în Australia 2020

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Nutriția este ramura științei care se ocupă de nutrienții necesari pentru creșterea umană adecvată. Elevii care studiază nutriția pot deveni dieteticieni sau nutriționiști la instituții medicale sau în cercetare, jurnalism sau educație.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Australia are al treilea cel mai mare număr de studenți străini din lume, în ciuda faptului că o comunitate de numai 23 de milioane. Acestea sunt acreditări academice puternice, dar instituțiile din Australia sunt la fel de foarte clasate ca cetățile care casa lor în jurul terenului natal.

în Nutriție în Australia 2020

2 Rezultate din Nutriție, Australia, De învăţare la distanţă Filter

Licențiat în Știința Nutriției

University of Wollongong
Australia, Wollongong + 1 Mai mult
Licenţă
01 Mar 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
30 Sep 2019
Engleză
Campus

Bachelorul de științe nutriționale oferă o bază puternică în domenii precum știința nutriției, chimia alimentelor, biochimia și metabolismul, precum și formarea în domeniul ce ...

Citeste mai mult

Facultatea de Științe ale Sănătății (Nutriție și Exerciții)

University of South Australia Online
Australia, Adelaide
Licenţă
01 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
26 Aug 2019
Engleză
Online

Cu prevalența obezității, a diabetului zaharat, a bolilor cardiovasculare, precum și a populației în curs de îmbătrânire, practicienii din domeniul sănătății care au experienț ...

Citeste mai mult