HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Oslo în Norvegia 2019/2020

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Norvegia, oficial Regatul Norvegiei, este o monarhie constituțională unitară scandinav al cărui teritoriu cuprinde partea de vest a peninsulei scandinave, Jan Mayen, arhipelagul arctic din Svalbard și Insula Bouvet subantarctic. Învățământul superior din Norvegia este oferit de o serie de șapte universități.

Oslo este capitala Norvegiei. Nivelul de educație în acest oraș și stilul de viață este foarte mare. Instituțiile sale educaționale de calitate l-au plasat printre primele 3 regiuni din Europa în ceea ce privește învățământul superior. Există multe alte instituții de renume care oferă educație de calitate.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Oslo în Norvegia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Licență de fizioterapie

Bjørknes College
Campus La zi 4 ani Ianuarie 2020 Norvegia Oslo

Fizioterapie este educația pentru tine, care va ajuta pe oameni la o mai bună sănătate cu expertiză tehnică și viziune de ansamblu a umanității.