HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Oslo în Norvegia 2021

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Norvegia (Norge) este mai vestic, nordic - și, de fapt, est - de cele trei țări scandinave. Norvegia este bine cunoscut pentru peisajele sale uimitoare și variate. Fiordurile din vestul țării sunt prizele de lungă și îngustă, flancată pe ambele părți de munți înalți unde marea pătrunde departe interioare. Responsabilitatea finală pentru educație revine cu Ministerul Norvegian al Educației și Cercetării.

Oslo este capitala Norvegiei. Nivelul de educație în acest oraș și stilul de viață este foarte mare. Instituțiile sale educaționale de calitate l-au plasat printre primele 3 regiuni din Europa în ceea ce privește învățământul superior. Există multe alte instituții de renume care oferă educație de calitate.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Oslo în Norvegia 2021

rezultate găsite Filter

Licență de fizioterapie

Bjørknes College
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Norvegian
Campus

Fizioterapie este educația pentru tine, care va ajuta pe oameni la o mai bună sănătate cu expertiză tehnică și viziune de ansamblu a umanității.

Citeste mai mult