Filter
Licenţă
Norvegia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Norvegia 2019

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Norvegia, oficial Regatul Norvegiei, este o monarhie constituțională unitară scandinav al cărui teritoriu cuprinde partea de vest a peninsulei scandinave, Jan Mayen, arhipelagul arctic din Svalbard și Insula Bouvet subantarctic. Învățământul superior din Norvegia este oferit de o serie de șapte universități.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Norvegia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Bjørknes College

Fizioterapie este educația pentru tine, care va ajuta pe oameni la o mai bună sănătate cu expertiză tehnică și viziune de ansamblu a umanității. ... [+]

Fizioterapie este educația pentru tine , care va ajuta pe oameni la o mai bună sănătate cu expertiză tehnică și viziune de ansamblu a umanității. Terapia fizica este o profesie stabilită de îngrijire a sănătății, cu dovezi științifice grele și numeroase domenii de specialitate.

cunoștințe detaliate

Fizioterapeuți cunoștințele și experiența musculo-scheletice skjelettsysetemet și posibilitățile de mișcare, sunt elemente cheie în activitatea noastră. Înțelegerea de bază se bazează pe o cunoaștere a anatomiei umane, funcțiile fiziologice și dezvoltării mișcării.

4 ani de învățământ

Este nevoie de patru ani pentru a deveni certificată ca fizioterapeut; trei ani în educație fizioterapie și anul trecut, constituind turnustjeneste.Praksis obligatorie este de la început o parte importantă a educației.... [-]

Norvegia Oslo
August 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză