Licență în Neuroscience în America de Nord

Programe de Licență de Top în Neuroscience în America de Nord 2018

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, de multe ori cunoscut sub numele de "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu "Statele ". Se adună, de asemenea, peste 310 de milioane de oameni, care este cea mai mare populatie a treia din lume 's. Acesta include orase dens populate și împrejurimile dezordonat, și zone vaste, nelocuite și natural frumos în același timp.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Neuroscience în America de Nord 2018

Citește Mai Mult

Licență în Neuroștiințe

Allegheny College
Campus Cu normă întreagă September 2018 Statele Unite ale Americii Meadville

Aproximativ 33% dintre elevii care au absolvit cu un major în Neuroscience de la Colegiul Allegheny continua studiile neuroștiințe în școală absolvent, 28% intra medical, veterinar sau școală terapie fizică, 14% locuri de muncă find ca tehnicieni de cercetare la universitati majore de cercetare, 7% locul de muncă în calitate de consilieri sau profesori, și locul de muncă 4% în vânzări medicale sau farmaceutice. [+]

Licențiat în Neuroscience

Ce este Neuroscience?

Neuroștiința este studiul creierului si a sistemului nervos si include studiul de sub-discipline, cum ar fi: dezvoltarea, senzație și percepție, comportament, cunoastere, invatare si memorie, miscare, somn, stres, imbatranire si tulburari neurologice si psihiatrice. Disciplina of Neuroscience include, de asemenea, studiul de molecule, celule și gene responsabile pentru functionarea sistemului nervos.

Ceea ce faci cu un major in Neuroscience?

Aproximativ 33% dintre elevii care au absolvit cu un major în Neuroscience de la Colegiul Allegheny continua studiile neuroștiințe în școală absolvent, 28% intra medical, veterinar sau școală terapie fizică, 14% locuri de muncă find ca tehnicieni de cercetare la universitati majore de cercetare, 7% locul de muncă în calitate de consilieri sau profesori, și locul de muncă 4% în vânzări medicale sau farmaceutice.... [-]