Licență în Naturopathy

Facultăți de Top în Naturopathy 2019

Naturopathy

O Bachelor of Science este o diplomă de licență, care pot pregăti studenții pentru o carieră-a lungul vieții. Elevii studiază cursuri care sunt axate în jurul domeniul lor de studiu ales. Clasele sunt oferite la colegii private și universități din întreaga lume.

Ce este un Bachelor in Naturopathy? Acesta este un program conceput pentru cei care doresc să urmeze o carieră în medicină naturală. Elevii vor crește abilitățile și cunoștințele lor, în toate aspectele legate de medicina complementara si alternativa care trata mintea, corpul și sufletul. Fiecare program va diferi, dar studenții pot dobândi cunoștințe în modalități, cum ar fi nutriția, acupunctura, consiliere psihologică, medicina naturista, homeopatie, ayurveda, vindeca natura, și medicina conventionala. În multe programe, ultima parte a curriculum-ului educațional va implica hands-on de formare într-un cadru clinic.

Există numeroase beneficii pentru castiguri un grad naturopathy.Studenții sunt introduse pentru o varietate de arte de vindecare, și ei învață modalități alternative de a vindeca corpul. Ideea de wellness este tot mai răspândită, astfel încât există mai multe oportunități de a găsi o carieră împlinită.

De școlarizare și taxele implicat cu câștigând un grad naturopatie poate varia destul de un pic. Există școli peste tot în lume care oferă acest program, astfel încât locația este un factor de mare. Elevii ar trebui să contactați fiecare școală în parte a afla cerințele financiare.

Absolvenții cu un grad naturopatie au un număr de opțiuni de carieră. Educația lor le dă abilitățile de a lucra într-o varietate de birouri medicina alternativa. Multe persoane aleg să continue educația lor și să câștige grad sau doctorat diplomă de master, care le oferă mai multe oportunități de a face o diferenta in domeniul sanatatii oamenilor. Lucrul intr-o clinica grup sau deschiderea unui practica naturopatie privat sunt căi comune de carieră.

Folosind baza de date online, căuta programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb. 

Citește Mai Mult