Filter
Licenţă
Mongolia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Mongolia 2019

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Viața în Asia nu este întotdeauna bun pentru mulți dintre cei care nici unul dintre studii sau vizita acolo. Cu toate acestea, în vizită Mongolia va fi o idee care merită încercat. Dacă aveți nevoie de învățarea limbii engleze de calitate în Asia, acesta este locul. Limba este predată în toate școlile secundare. Te poți înscrie la universități de top din Mongolia Universitatea de Știință și Tehnologie și Universitatea Națională din Mongolia țării.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Mongolia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Mongolian University Of Life Sciences

Licențiat nostru în Medicină Veterinară a fost creat pentru a dezvolta și de a crea un mediu plin de resurse pentru formare veterinar și de servicii de cercetare, prin îm ... [+]

Valoarea imbatabilă și o misiune pentru a ajuta elevii să devină cetățeni etice la nivel mondial. Toate pe un campus, care este prietenos, încurajarea și de ajutor!

Nostru Licențiat în Medicină Veterinară a fost creat pentru a dezvolta și de a crea un mediu plin de resurse pentru formare veterinar și de servicii de cercetare, prin îmbunătățirea formării de competențe, cercetare și mediul educațional.

De lucru cu experți de conducere și a personalului primar pentru protecția animalelor și de a beneficia domeniul sănătății publice este un punct de mândrie. Având o cooperare consecventă și activă cu școala recunoscută pe plan internațional este un alt mod pe care le oferă mai multe oportunități pentru dezvoltarea studenților. ... [-]

Mongolia Ulaanbaatar
August 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză