Filter
Licenţă
Mexic San Luis Potosi San Luis Potosi Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți in San Luis Potosi în Mexic 2019/2020

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Mexic, oficial, Statele Unite Mexicane, este o republică constituțională federală din America de Nord. Lucru poate necesita o viză de lucru, care este dificil de a obține, dacă vrei doar să independent pentru o perioadă scurtă de timp. Cele mai multe universitati din finanțat de guvern cu privire la orașe primar (capital de stat) au cursuri scurte de istorie, gastronomie și culturale subiecte, cele mai multe dintre ele sunt aproape gratuite.

San Luis Potosi este un oras bine cunoscut pentru cel mai mare număr de universități din Mexic. Instituto Potosino de Investigación Científica y Tecnologica, Universidad Autonoma de San Luis Potosi și El Colegio de San Luis sunt, de asemenea, instituții de cercetare de clasă mondială care oferă diplome de doctorat.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in San Luis Potosi în Mexic 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Mexic
San Luis Potosi
San Luis Potosi
Tip de studiu
Ritm
Universidad Tecmilenio

Professional dezvoltă strategii nutriționale eficiente și sănătoase. ... [+]

Facultăți de Top in San Luis Potosi în Mexic. Profilul Absolvent Evalua starea nutrițională a indivizilor și a grupurilor sociale. Proiectarea și să evalueze strategii nutriționale eficiente în funcție de problemele de indivizi și grupuri sociale. Servicii de alimentare administreze în mod complet de diferite tipuri. Crearea și gestionarea de consultanță de afaceri și consultanță în domeniile de nutriție. Utilizați principii științifice și etice de luare a deciziilor pentru fi. integreze în mod eficient echipe multidisciplinare. Să promoveze o schimbări pozitive și eficiente în stilul de viață al oamenilor. câmp de lucru Spitale, clinici si centre de sanatate. Săli de sport, școli și companii care au nevoie de sprijin nutriționiști profesioniști. medici de birouri private. organizații și instituții guvernamentale non-profit. personalizate atenție la pacienții cu cerințe de ingrijire in curs de desfasurare in starea lor nutritiva. propria mea companie. Curriculum ... [-]
Mexic Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón  + 4 Mai mult
Iulie 2020
Spaniolă
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză