HEALTHCARESTUDIES.RO

19 Facultăți de Top în Medicină 2019

Programele universitare de licență sunt concepute pentru a oferi studenților cunoștințe fundamentale de un domeniu de studiu, cum ar fi chimie, sau un aspect specific al unei industrii, cum ar fi marketing de asistenta medicala. Programele pot fi împărțite în artele și științele, și fiecare avea cerințe diferite, înainte de elevii pot absolvi.

Ce este o licență în științe medicale? Acest program de gradul interdisciplinar este cel mai adesea axat pe wellness populației și sănătate, precum și a sănătății publice în întreaga lume. În funcție de modul în care este structurat programul, în primii doi ani pot fi cheltuite de învățare despre științele sociale, științele umaniste și biologice în timp ce ultimii doi ani sunt orientate spre educarea cercetători la un site de îngrijire a sănătății, care poate fi local sau în străinătate.

După terminarea o diplomă de licență în științe medicale, absolvenții pot fi gata să se aplice un program de absolvent in asistenta medicala, medicina sau asistență medic.Instructorii pot oferi, de asemenea studenților posibilitatea de a minor într-o altă disciplină sau Health Science. Câștigul salarial un grad poate merge un drum lung în a ajuta un individ se califica pentru o poziție sau a câștiga salarii mai mari.

Factorii care determină costul completarea unui program de gradul variază de la o locație la școală și la școală. Unele dintre cele mai comune sunt factori lungime de program, costul de bunuri de program, dacă un student se califică pentru ajutor financiar și dacă programul este completat on-line sau pe campus. Școli Contactarea pentru aceste informații este foarte recomandat.

În ceea ce privește cariera absolvent al unui Bachelor in stiinte medicale se pot aștepta, opțiuni rula gama de industria asigurărilor, sănătate publică și spitale pentru industria farmaceutica si terapie fizica. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, la fel de lucru un individ are nevoie pentru a începe o carieră în administrația de sănătate sau de drept.Elevii s-ar putea alege, de asemenea să întârzie intrarea în forța de muncă și să continue pe un program de absolvent.

În funcție de circumstanțele dumneavoastră, s-ar putea fi mult mai confortabil câștiga gradul dvs. de sanatate online, ca stiinte student de învățământ la distanță în loc de pe campus. Oricum, căuta programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

19 Rezultate din Medicină Filter

Licențiat al Serviciilor de Sănătate

University of Southern Indiana
Campus La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Evansville

Sistemul medical din SUA se schimbă repede și puteți rămâne înaintea curbei finalizând o diplomă de licență în domeniul serviciilor de sănătate la USI. Ocuparea forței de muncă în domeniul medical este de așteptat să crească mai repede decât media pentru toate ocupațiile, industria continuă să se extindă și să se diversifice.

Programul de Bachelor în Știința Sănătății

Karl Landsteiner University of Health Sciences
Campus La zi 6 semestre Octombrie 2019 Austria Krems an der Donau

Bachelor of Science in Health Sciences este prima parte a studiilor medicale la KL și deschide accesul la noi domenii ocupaționale în științele sănătății. Diploma BA de Științe Medicale este condiția prealabilă pentru studiul postuniversitar de medicină umană la KL.

Facultatea de Științe ale Sănătății

Washburn University
Online La zi Part time 1 - 5 ani August 2019 Statele Unite ale Americii Topeka + 1 mai mult

Departamentul de Sănătate Aliat oferă un Bachelor online de Știință în Sănătate (BHS). Acest program de patru ani de licență este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe și abilități în domeniul managementului și conducerii asistenței medicale.

Licențiat: Colegiul Universitar Venlo

Maastricht University, Campus Venlo
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Venlo

Colegiul Universitar Venlo (UCV) este unic. Vă urmați interesele și selectați propriile cursuri. Acest lucru vă permite să studiați aspecte legate de alimentație, nutriție

Licențiat în Științe Medicale

Assumption College
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Worcester

Programul de Assumption College Științe în domeniul sănătății pregătește studenții pentru o gamă largă de oportunități de carieră în domeniul în creștere al asistenței medicale, cu aplicații pentru practica clinică, administrație, dezvoltare politică și cercetare. Admiterea în științele sănătății majore este un program interdisciplinar cu cursuri în științele naturii, boală și dizabilitate, precum și modele de îngrijire a sănătății și îngrijire, precum și economia, etica și politicile care conduc sistemele globale de îngrijire a sănătății.

Licențiat în Studii de Sănătate

University of Central Missouri
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Warrensburg

Studiile pentru sănătate reprezintă o diplomă cu două domenii de interes: Terapia prefizică / Terapia pre-ocupațională și sănătatea comunitară. Împreună, aceste opțiuni vă oferă cursuri de bază în sănătate și wellness.

Facultatea de Științe ale Sănătății

Carleton University Undergraduate
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Canada Ottawa

Carleton's Bachelor of Health Sciences (BHSc) este un program de mare amploare și orientat spre carieră, care vă va oferi abilitățile necesare pentru a reuși în lumile în rapidă schimbare de medicină, cercetare biomedicală și de cercetare în domeniul sănătății. Veți câștiga o bază solidă în cunoștințele și metodele științifice implicate în studiul sănătății umane, împreună cu capacitatea de a se angaja în abordări mai largi multidisciplinare, multisectoriale și multiculturale pentru a găsi soluții la unele dintre cele mai importante probleme de sănătate ale cum ar fi sănătatea globală, mediul și sănătatea, etc.

Licențiat în Medicină, profil Global Health

University of Groningen
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Groningen

Profilul de licență Global Health în Groningen este o diplomă de licență internațională în Medicină. Veți fi atenți la diferite aspecte ale sănătății globale, cum ar fi bolile emergente.

Licențiat în Știința de Sănătate Pre-Profesională

Ferrum College
Campus La zi 4 ani August 2019 Statele Unite ale Americii Ferrum

Acest master include cursuri de bază științifică și fundație de arte liberale urmate de specializare la o altă instituție dintr-o anumită zonă de carieră profesională.

Bachelor of Health (Onoruri) (Servicii Umane)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus Online La zi Part time 1 an Iulie 2019 Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 mai mult

USQ's Bachelor of Health (Onoruri) (Servicii Umane) vă oferă o platformă ideală pentru extinderea și dezvoltarea cunoștințelor în cadrul serviciilor umane. Veți învăța tehnici de cercetare și le veți aplica în zona din sectorul de sănătate pe care sunteți cel mai pasionat.

Licențiat în Sănătate

Aquinas College
Campus La zi August 2019 Statele Unite ale Americii Grand Rapids

Departamentul de biologie al Aquinas College a fost selectat pentru a se alătura inițiativei World Small World (SWI), o organizație non-profit cu sediul la Universitatea Yale, care urmărește să învețe metodele științifice ale studenților, în timp ce aglomerația descoperă noi antibiotice.

BSc (Hons) Sănătate Știință

Cardiff Metropolitan University
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Cardiff

Știința în domeniul sănătății este o disciplină dinamică și în continuă evoluție, care necesită indivizi cu înaltă pregătire pentru a efectua o serie de tehnici bazate pe laborator, care contribuie la îngrijirea și bunăstarea generală a pacienților.

Bachelor of Science sănătate (bhsc)

Charles Darwin University
Campus La zi Part time 3 - 6 ani Ianuarie 2020 Australia Darwin Sydney Melbourne + 3 mai mult

Acesta este un curs de trei ani, care oferă studenților cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra în domenii de promovare a sănătății, dezvoltarea comunitara in domeniul sanatatii, sanatate indigene, și servicii de sănătate

Bacalaureat în sănătate și performanță umană

Glenville State College
Campus La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Charleston

Departamentul de Sanatate si Educatie Fizica oferă un program de provocator, care va oferi studenților cu cunoștințe academice și abilitățile tehnice care îi va pregăti pentru o varietate de trasee de carieră în domeniul creștere rapidă de sănătate, fitness, wellness și de performanță umană.

Licențiat al Științelor Dermale

Victoria University
Campus Online 4 ani Contactează şcoala Australia Melbourne

Introduceți o industrie nouă și interesantă, cu o diplomă de științe Dermal la VU. Absolvenții oferă îngrijire clinică competentă, eficientă și compasională în profesia dermică.