HEALTHCARESTUDIES

Vezi Programe de Licență în Medicină în Emiratele Arabe Unite

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Gestionarea asistenței medicale este un domeniu amplu de studiu. Cursurile pot include mai multe cursuri de afaceri, în timp ce se desfășoară și subiecte medicale, cum ar fi politica de sănătate, managementul spitalelor și multe altele. Programele, de obicei, explorează subiecte cu privire la leadership și colaborare pentru a ajuta studenții să lucreze prin provocările viitoare din organizația lor.

Emiratele Arabe Unite, uneori, pur și simplu numit Unite sau Emiratele Arabe Unite, este o țară arabă în sud-est de Peninsula Arabă în Golful Persic, riverane Oman la est și Arabia Saudită la sud, precum și schimbul de frontierele maritime cu Qatar și Iran.

Contactează Școlile despre Programe de Licență de Top în Medicină în Emiratele Arabe Unite 2020

1 Rezultate din Medicină, Emiratele Arabe Unite Filter

Licențiat în Managementul Sănătății

Mena College of Management
Emiratele Arabe Unite, Dubai
Licenţă
Ianuarie 2020
<
La zi
<
4 ani
11 Jan 2020
Engleză
Campus

În timp ce s-a înscris la un program de licență în managementul sănătății, studenții învață despre diferitele mecanisme care afectează operațiunile cotidiene ale centrelor de ...

Citeste mai mult