HEALTHCARESTUDIES.RO

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Marea Britanie 2019

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Marea Britanie 2019

rezultate găsite Filter

BSC în sănătate și asistență socială management (top-up)

Somerset College
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Regatul Unit Taunton

Dezvoltarea abilitățile și cunoștințele de asistență socială dumneavoastră printr-un amestec de învățare și predare în clasă la locul de muncă, pe populara nostru BSC (Hons) în Sănătate și Management Social.

HND BTEC în sănătate și asistență socială

OPAL College London
Campus La zi 2 anii August 2019 Regatul Unit London

BTEC (Business Technology Consiliului Inginerie) HND (Higher National Diploma) este un program profesional de specialitate cu un accent puternic legate de locul de muncă.

Licențiat în științe biomedicale (BSC)

Middlesex University London
Campus La zi 3 anii August 2019 Regatul Unit London UK Online + 1 mai mult

BSc nostru Biomedical Science cu onoruri atac curs pentru studenții cu un fundal știință care sunt interesați de o carieră în laboratoare de spital ...

BSc (Hons) Sănătate Știință

Cardiff Metropolitan University
Campus La zi 3 anii Septembrie 2019 Regatul Unit Cardiff

Știința în domeniul sănătății este o disciplină dinamică și în continuă evoluție, care necesită indivizi cu înaltă pregătire pentru a efectua o serie de tehnici bazate pe laborator, care contribuie la îngrijirea și bunăstarea generală a pacienților.

BSC în Nursing - Adult

University of Stirling
Campus La zi 48 luni Septembrie 2019 Regatul Unit Stirling

Stirling este un loc superb pentru tine de a învăța abilitățile asistenței medicale moderne - care sunt evaluate în întreaga lume. Cursul nostru este aprobat de Consiliul Nursing și Urbanism și a primit, de asemenea, mai multe recomandări. Am câștigat premiile Student Nursing Times în 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 și 2018.

Licențiat în Farmacie

University of Lincoln
Campus La zi 4 anii August 2019 Regatul Unit Boston

Cursul MPharm de la Lincoln combină știința medicamentelor și a bolilor cu dezvoltarea abilităților de luare a deciziilor cu privire la pacienți și a practicii profesionale solicitate de farmaciștii moderni pentru îngrijirea pacienților

BEng (Hons) în ingineria biomedicală

University of Bradford
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Regatul Unit Bradford

Aplicați cunoștințe profesionale de inginerie pentru a înțelege, modifica și controla sisteme biologice pe acest 4-year BEng (Hons) Biomedical Engineering grad, inclusiv un an de plasare sandwich în industrie.

MBChB curs de intrare absolvent în medicină și chirurgie

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Regatul Unit Birmingham

In plus fata de cinci ani și Chirurgie programul nostru de Medicina MBChB, avem MBChB de patru ani pentru absolvenții cu o primă diplomă într-o știință de viață.

MBChB în medicină și chirurgie

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus La zi 5 anii Septembrie 2019 Regatul Unit Birmingham

Universitatea din Birmingham vă oferă posibilitatea de primă clasă trebuie să dezvolte abilitățile de a deveni un medic.

BDS în chirurgie dentară

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus La zi 5 anii Septembrie 2019 Regatul Unit Birmingham

Cursul de la Birmingham este reglementată de către Consiliul General Dental (GDC), și vă va oferi o bază solidă de învățare pe care să se bazeze experienta clinica si ingrijirea pacientului. Catena in curs de desfasurare de ingrijire a întregului pacient în practica clinică vă permite să integreze predarea de specialitate și de a efectua tratamentul cel mai adecvat pentru pacienții dumneavoastră.

bmedsc în știința materialelor biomedicale

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus La zi 3 anii Septembrie 2019 Regatul Unit Birmingham

Acest grad vă oferă posibilitatea de a obține un fundal cuprinzătoare în știința medicală și ingineria materialelor pentru repararea sau înlocuirea deteriorate, bolnave sau lipsă țesuturi în corpul uman.