Filter
Licenţă
Regatul Unit England Boston Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Boston în Marea Britanie 2019

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Boston în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Regatul Unit
England
Boston
Tip de studiu
Ritm
University of Lincoln

Cursul MPharm de la Lincoln combină știința medicamentelor și a bolilor cu dezvoltarea abilităților de luare a deciziilor cu privire la pacienți și a practicii profesiona ... [+]

Cursul

Școala de Farmacie este implicată în proiecte inovatoare pentru dezvoltarea de noi modele de îngrijire farmaceutică. Există oportunități de a învăța și de a lucra alături de echipa noastră de cadre universitare care urmărește să se asigure că elevii sunt pregătiți atât pentru a ajuta la modelarea și dezvoltarea practicii farmaciei.

Cursul prezintă știința care susține modul în care sunt dezvoltate și produse medicamentele și modul în care acestea interacționează cu corpul pentru a trata și preveni bolile. Aceasta include o înțelegere a modului în care evaluăm medicamentele pentru siguranță și eficacitate.

Abilitățile cu care se confruntă pacientul includ dezvoltarea competențelor clinice de luare a deciziilor și de comunicare necesare pentru a traduce și aplica știința pentru a optimiza tratamentul pacienților individuali în diferitele sectoare ale practicii farmaciei.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză