HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale England în Marea Britanie 2019/2020

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale England în Marea Britanie 2019/2020

rezultate găsite Filter

BSC în sănătate și asistență socială management (top-up)

Somerset College
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Regatul Unit Taunton

Dezvoltarea abilitățile și cunoștințele de asistență socială dumneavoastră printr-un amestec de învățare și predare în clasă la locul de muncă, pe populara nostru BSC (Hons) în Sănătate și Management Social.

HND BTEC în sănătate și asistență socială

OPAL College London
Campus La zi 2 ani August 2020 Regatul Unit London

BTEC (Business Technology Consiliului Inginerie) HND (Higher National Diploma) este un program profesional de specialitate cu un accent puternic legate de locul de muncă.

Licențiat în științe biomedicale (BSC)

Middlesex University London
Campus La zi 3 ani August 2020 Regatul Unit London UK Online + 1 mai mult

BSc nostru Biomedical Science cu onoruri atac curs pentru studenții cu un fundal știință care sunt interesați de o carieră în laboratoare de spital ...

Muzicoterapie - Sport și medicină de exerciții

University of Bradford
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Regatul Unit Bradford

Acest nou program de patru ani este conceput pentru studenții care doresc să dezvolte cunoștințe și abilități specifice relevante pentru sport și exerciții fizice, precum și medii de fizioterapie mai tradiționale. Absolvenții obțin o calificare profesională Master în fizioterapie, deschizând o gamă de oportunități de carieră ca fizioterapeut în sport, exerciții și sănătate și bunăstare. Acesta oferă, de asemenea, fundamentul pentru un studiu suplimentar de cercetare.

BEng (Hons) în ingineria biomedicală

University of Bradford
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Regatul Unit Bradford

Aplicați cunoștințe profesionale de inginerie pentru a înțelege, modifica și controla sisteme biologice pe acest 4-year BEng (Hons) Biomedical Engineering grad, inclusiv un an de plasare sandwich în industrie.

MBChB curs de intrare absolvent în medicină și chirurgie

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Regatul Unit Birmingham

In plus fata de cinci ani și Chirurgie programul nostru de Medicina MBChB, avem MBChB de patru ani pentru absolvenții cu o primă diplomă într-o știință de viață.

MBChB în medicină și chirurgie

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus La zi 5 ani Contactează şcoala Regatul Unit Birmingham

Universitatea din Birmingham vă oferă posibilitatea de primă clasă trebuie să dezvolte abilitățile de a deveni un medic.

BDS în chirurgie dentară

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus La zi 5 ani Contactează şcoala Regatul Unit Birmingham

Cursul de la Birmingham este reglementată de către Consiliul General Dental (GDC), și vă va oferi o bază solidă de învățare pe care să se bazeze experienta clinica si ingrijirea pacientului. Catena in curs de desfasurare de ingrijire a întregului pacient în practica clinică vă permite să integreze predarea de specialitate și de a efectua tratamentul cel mai adecvat pentru pacienții dumneavoastră.

bmedsc în știința materialelor biomedicale

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Regatul Unit Birmingham

Acest grad vă oferă posibilitatea de a obține un fundal cuprinzătoare în știința medicală și ingineria materialelor pentru repararea sau înlocuirea deteriorate, bolnave sau lipsă țesuturi în corpul uman.