Filter
Licenţă
Malta Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Malta 2019

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Malta este o țară mică, insula din Marea Mediterana, care se află la sud de insula Sicilia, Italia. Malta a promovat cu succes în sine ca o națiune complet bi-lingual pentru malteză și engleză. Contează pentru mai multe institute de învățământ în restul lumii ca o țară în care limba engleză este prima limbă și care, prin urmare, vor de multe ori chiar subvenționa elevii să meargă acolo să-l învețe. Marea majoritate a cetățenilor maltezi vorbesc engleza la un standard foarte ridicat.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Malta 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

United Campus of Malta

În plus față de a pregăti studenții pentru a practica profesia de terapie fizica, cursul de studii în fizioterapie abordează, de asemenea, arta de îngrijire în cel mai în ... [+]

În plus față de a pregăti studenții pentru a practica profesia de terapie fizica, cursul de studii în fizioterapie abordează, de asemenea, arta de îngrijire în cel mai înalt sens al cuvântului: de la privat la public de la sport la clinica, de la sociopatie la cooperarea internațională.

cunoștințe și abilități teoretice honuite manuale, empatie si organizare, tehnici de prevenire și reabilitare: un curs complet, riguros, extrem de profesionist.

O absolvire inovatoare, cruce, bogate și extrem de relationale de lucrători corespunzători. Absolvenții în Osteopatie, Educație Fizică, Sport Știință și terapeuți de masaj se pot înregistra pentru cursul și cere recunoașterea materialelor anterioare.... [-]

Malta Saint Julian's
Septembrie 2019
Italiană
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză