HEALTHCARESTUDIES.RO

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Malaezia 2019

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Malaezia este o monarhie constituțională federală din Asia de Sud-Est. Se compune din treisprezece state si trei teritorii federale si are o suprafața totală de 329,847 km patrati separate de Marea Chinei de Sud în două regiuni de dimensiuni similare, Peninsula Malaezia și Malaysian Borneo.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Malaezia 2019

rezultate găsite Filter

Licențiat în științe biomedicale (Onoruri)

Lakshveer Overseas Solution
Campus La zi 4 ani Ianuarie 2020 Malaysia Kuala Lumpur

Licențiat al științelor biomedicale (onoruri) este un program cuprinzător care vizează formarea studenților în diferite discipline ale științelor medicale.

Licențiat în Medicină

Lakshveer Overseas Solution
Campus La zi 5 ani Contactează şcoala Malaysia Kuala Lumpur

Universitățile medicale din Malaezia oferă, în general, un program universitar de cinci ani pentru medici viitori. Este obligatorie ca studenții care au absolvit școala medicală să lucreze în cadrul Spitalului Guvernamental în cadrul programului de îngrijire pentru o perioadă de trei ani.

Mbbs licență de medicină - licență de chirurgie

Melaka-Manipal Medical College
Campus La zi 5 ani Contactează şcoala Malaysia Malacca

Faza I (Campus Manipal, India) 2,5 ani de studii preclinice

Bachelor de Chirurgie dentara

Melaka-Manipal Medical College
Campus La zi 5 ani Contactează şcoala Malaysia Malacca

Programul Bachelor de Chirurgie Dentară (BDS) de cinci ani se desfășoară în campusul Manipal, India pentru faza I și campusul Melaka, Malaezia pentru faza a II-a. Efortul este o adevărată reflectare a viziunii manipale în cultivarea elevilor cu personalități înalte și pentru întărirea educației bazate pe valori Manipal.

Licență de fizioterapie (Hons)

AIMST University
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mai mult

Fizioterapie este o profesie de asistenta medicala care evalueaza, diagnostice, trateaza, si lucreaza pentru a preveni boli și dizabilități prin mijloace fizice.

Licențiat în tehnologie dentară

AIMST University
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mai mult

Licență știință de laborator medical (Hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Malaysia Shah Alam

Medical Science Laboratory (MLS), programul oferă o oportunitate pentru educație și formare în toate marile discipline de medical

Licență - științe ale sănătății

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campus La zi Ianuarie 2020 Malaysia Kuala Lumpur Batu Pahat

Programele noastre de Științe de sănătate vă ajută să vă pregătiți pentru a prelua aceste roluri. Acoperim o gama în curriculum-ul nostru, care include îngrijire și suport servicii de pacient diagnostic, tehnice, terapeutice și directe.

Licențiat în medicină și de licență de chirurgie (MBBS)

AIMST University
Campus La zi 5 ani Contactează şcoala Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mai mult

Programul medical Universitatea AIMST este modernă și inovatoare. Acesta este modelat pe curriculum integrat clinic, urmat de scoli medicale majore în Regatul Unit și include, de asemenea cerințele locale prevazute de Consiliu Medical Malaezia. Programul de 5 ani se desfășoară în întregime în statul.

Licențiat în Inginerie (Bio-Medical)

Universiti Teknologi Malaysia
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Malaysia Skudai

Aplicarea tehnicilor inginerești în științele biomedicale se extinde treptat. Astăzi, datorită complexității din ce în ce mai mari a tehnologiei medicale, există o cerere în creștere pentru profesioniștii tehnici care ar putea interconecta domeniile biomedicale și inginerie.

Licențiat în Farmacie (Hons)

International Medical University
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Malaysia Kuala Lumpur

Acest grad vă echipează pentru a lucra în orice cadru farmacie, de la serviciul spitalicesc și practica comunității până la industria farmaceutică. În calitate de experți în medicină, farmaciștii preiau roluri din ce în ce mai importante și un membru important al echipei integrate de asistență medicală.

Licențiat în Chirurgie Dentară

International Medical University
Campus La zi 5 ani Contactează şcoala Malaysia Kuala Lumpur

Programul IMU Dentistry oferă o gamă de 2 piese pentru studenți. Prima piesă este implementată în comun de IMU, Malaezia, în colaborare cu universitățile partenere de limbă engleză în străinătate, studenții petrecând prima fază în Malaezia și în anii următori la una dintre universitățile partenere. După finalizarea cu succes, studenții vor primi diploma de la respectivele universități partenere. Cea de-a doua piesă este pentru studenți să-și petreacă întreaga perioadă de 5 ani a programului de licență la IMU și să obțină diploma de Chirurgie Dentară (BDS) de la IMU.

Licențiat în Medicină

International Medical University
Campus La zi 5 ani Contactează şcoala Malaysia Kuala Lumpur

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură. La IMU aveți opțiunea de a studia primii doi ani și jumătate de studii în IMU și transferați la una din universitățile partenere din Australia, Marea Britanie, Irlanda sau Canada pentru a finaliza programul medical. Aceste parteneriate internaționale înseamnă că programa IMU a fost dezvoltată pentru a respecta standardele internaționale înalte ale acestor universități. Studenții care studiază medicina în IMU au, de asemenea, opțiunea de a completa întreaga diplomă în IMU. Studiind medicina în IMU vă va oferi și o Pathway a instrui și a lucra în Statele Unite prin încorporarea cursului pregătitor USMLE Step 1 în curriculum-ul medical IMU din Semestre 1 până la 5. Cu ajutorul acestei experiențe, absolvenții noștri au pregătire timpurie și sunt competent să se prezinte pentru examenul USMLE de la Pasul 1, care creează o cale către oportunitățile de rezidență din Statele Unite.

Licențiat în Nursing (Hons)

International Medical University
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Malaysia Kuala Lumpur

IMU Bachelor of Nursing este un program de 4 ani cu normă întreagă care pregătește un student pentru a deveni o asistentă medicală înregistrată, calificat pentru a practica într-o varietate de setări, fie în sectorul public sau privat de asistență medicală. După absolvirea unei licențe în Nursing, absolventul poate alege să lucreze ca asistență medicală înregistrată sau să urmeze o diplomă avansată sau post specializare de bază în maternitate, îngrijire ortopedică, asistență medicală critică, asistență renală, asistență medicală perioperatorie, asistență medicală comunitară, asistență medicală gerontologică și multe altele . Absolvenții pot alege, de asemenea, să își continue studiile la nivel de masterat și doctorat (doctorat).