HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Kedah în Malaezia 2019

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Dacă aveți nevoie de cel mai bun mediu de studiu în Asia, se înscrie în învățământul terțiar în Malaezia.Aceasta este o țară cu cultura bogată și activități vaste de a părăsi vă distra și relaxa în timp ce studia în țară

Castron de orez din Malaezia, Kedah este un oras plin de cultura bogată și moștenirea. Acest loc are unele dintre cele mai mari universități din Malaezia, cum ar fi Universitatea AIMST. Această universitate oferă o mare varietate de programe de grad, cum ar fi medicament.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Kedah în Malaezia 2019

rezultate găsite Filter

Licență de fizioterapie (Hons)

AIMST University
Campus La zi 4 anii Iulie 2019 Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mai mult

Fizioterapie este o profesie de asistenta medicala care evalueaza, diagnostice, trateaza, si lucreaza pentru a preveni boli și dizabilități prin mijloace fizice.

Licențiat în tehnologie dentară

AIMST University
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mai mult

Licențiat în medicină și de licență de chirurgie (MBBS)

AIMST University
Campus La zi 5 anii Septembrie 2019 Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 1 mai mult

Programul medical Universitatea AIMST este modernă și inovatoare. Acesta este modelat pe curriculum integrat clinic, urmat de scoli medicale majore în Regatul Unit și include, de asemenea cerințele locale prevazute de Consiliu Medical Malaezia. Programul de 5 ani se desfășoară în întregime în statul.