HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Kaunas în Lituania 2019/2020

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Republica Lituania este denumirea oficială a țării. Se gaseste in partea de nord a Europei. Lituania apreciază științei și tehnologiei în sistemul lor de educație extrem. Ea are aspectele de bază ale nivelului primar, secundar și terțiar de educație. Lituania este o altă țară lider în furnizarea de arte, științe, inginerie, precum și cursuri tehnologice. Lituania sa confruntat cu mai multe provocări în învățământul superior din ultimii ani care au dus la crearea a 20 de universități pentru a spori accesibilitatea acesteia.

Kaunas a fost renumit pentru patrimoniul său cultural și valoare academică. Instituțiile de învățământ din oraș, cum ar fi Vytautas Magnus University, Universitatea lituanian de stiinte medicale, și Aleksandras Stulginskis Universitatea au fost abilitarea capitalul uman, cu o educație de calitate de ani de zile.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Kaunas în Lituania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Licență de asistenta medicala, asistenta practica generala

Lithuanian University of Health Sciences
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Lituania Kaunas

Program de asistenta medicala la nivel universitar este bazată pe modul-, care permit învățarea mai bine și corespund standardelor UE pentru asistenta medicala. Principalul obiectiv este pus pe calificările necesare pentru domeniul de specializare.

Licență de sănătate publică

Lithuanian University of Health Sciences
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2019 Lituania Kaunas + 1 mai mult

Programul de studiu pentru Siguranța Alimentară are ca scop de a pregăti profesionisti dedicate aplicarea abilitățile și cunoștințele pentru protecția și îmbunătățirea sănătății publice prin asigurarea și sporirea siguranței alimentare de-a lungul lanțului de producție alimentară și prin reducerea expunerii umane la pericole chimice și biologice care decurg din consumul alimentar.

Facultatea de Fizioterapie

Lithuanian Sports University
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Scopul programului este de a educa fizioterapeuții de înaltă calitate la nivel universitar pe baza celor mai recente științe interdisciplinare fundamentale și aplicate și a realizărilor tehnologice moderne.