HEALTHCARESTUDIES.RO

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Liban 2019

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Numit Liban, oficial Republica Libaneză. Se găsește în Marea Mediterană de Est. Mulți oameni din țară au acces la educație, care este, în principiu structurat în educația de bază, primar și secundar, precum și terțiară.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Liban 2019

rezultate găsite Filter

Licențiat în Științe biomedicale

Lebanese International University
Campus La zi 3 ani Octombrie 2019 Liban Beirut

Biochimie medicală este conceput pentru a prezenta elementele de bază ale biochimiei, incluzând astfel un studiu al structurii de carbohidrați, lipide, proteine, enzime și nucleotide, în plus față de metabolismul lor, bioenergetică, membrane și de semnalizare a sistemelor, integrarea și reglarea căilor metabolice majore , metabolismul azotului, mioglobina, hemoglobina, și hemostaza, cu accent pe baza biochimic de boala la om.

Licență în farmacie

Lebanese International University
Campus La zi 3 ani Octombrie 2019 Liban Beirut

Distribuirea de practici, de consiliere și de verificare pentru interactiuni medicamentoase si alte practici de farmacie vor fi aplicate în acest program, astfel încât elevul va fi evaluat de abilități clinice și practice la absolvire.

Licențiat în Terapia Ocupațională

Saint Joseph University of Beirut
Campus La zi 4 ani Octombrie 2019 Liban Beirut

Terapia ocupationala (OT) este o profesie necesara si distincta de reabilitare care se inregistreaza inca in Liban.