$close

Filtre

Vezi rezultatele

Cele Mai Bune Studii de Licență Part time în Letonia

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.Letonia are atât cu taxă și de stat finanțată de învățământ superior. Țara are două tipuri de cursuri de învăță… Citeste mai mult

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Letonia are atât cu taxă și de stat finanțată de învățământ superior. Țara are două tipuri de cursuri de învățământ superior. Acestea includ programe academice și profesionale. Există trei niveluri de învățământ superior universitar - licență, masterat și doctorat. Climatul din țară favorizează diverse sporturi de iarnă și activități de recreere, cum ar fi patinaj, schi și hochei pe gheață. Studenții străini preferă studiază în Letonia, datorită vieții sale sociale, arte și instituții culturale. Cultura țării este ușor să le adopte pentru.

Contactează Direct Școlile pentru Licență în Sănătate Cu jumătate de normă în Letonia 2022

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Riga, Letonia

Studiile de licență în optometrie sunt studii pe scară largă bazate pe știința viziunii și pe problema modernă a îngrijirii primare a vederii.

Studiile de licență în optometrie sunt studii pe scară largă bazate pe știința viziunii și pe problema modernă a îngrijirii primare a vederii. -
Licenţă
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 - 4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus