HEALTHCARESTUDIES.RO

Cel Mai Bun Studiu de Licență in Italia 2019/2020

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Licență în tehnologie de inginerie pentru sănătate (predat în limba italiană)

University Of Bergamo
Campus La zi 3 ani Octombrie 2019 Italia Bergamo

Obiectivul cursului este de a instrui ingineri care vor lucra cu personalul medical pentru a oferi pacientilor cu tratamente mai eficiente, bazate pe utilizarea tehnologiilor inovatoare. Acest lucru profesionist este, de asemenea, capabil să organizeze și să utilizeze în mod eficient a instrumentelor tehnologice pentru ingrijirea pacientului si asistenta.

Licențiat în Medicină și Chirurgie

University of Bologna
Campus La zi 6 ani Octombrie 2019 Italia Bologna

Scopul principal al programului de ciclu unic în medicină și chirurgie este de a oferi absolvenților medicali cunoștințele și abilitățile necesare pentru a practica un tip modern de medicină; acestea trebuie să poată integra în practica promovării sănătății, prevenirii bolilor, tratamentului și reabilitării și trebuie să fie în măsură să facă acest lucru și în context internațional.

Licențiat în Genomică

University of Bologna
Campus La zi 3 ani Octombrie 2019 Italia Bologna

Diploma internațională în Genomics oferă baza teoretică și practică pentru formarea unui profesionist capabil să aplice abilități IT, matematice și statistice pentru analiza datelor genomice și, în consecință, pentru analiza datelor transcriptomice, proteomice și epigenomice, biologia sistemelor și metagenomică, în prokariote, eucariote și oameni.

Master în teorie și metode de activități fizice preventive și adaptate

University of Parma
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Parma

Diplomă de master în teorie și metode de activități fizice preventive și adaptate este un master de acces de doi ani pentru 120 ECT-uri. Profesori de educație fizică și activități sportive. Aceasta este o viață cotidiană și o participare socială.

Licențiat în Obstetrică

University of Parma
Campus La zi 3 ani Octombrie 2019 Italia Parma

Cursul de Urbanism este o teorie a instruirii practice pentru viitoarea moașă. Accentul se pune pe cunoașterea în profunzime a fiziologiei, promovarea și menținerea sănătății femeilor în toate etapele vieții, acordând o atenție deosebită cuplului mamă-mamă.

Licențiat în asistență medicală

University of Parma
Campus La zi 3 ani Octombrie 2019 Italia Parma

Studenții University of Parma , Curs de Licenta in Nursing sunt înscriși într - o perioadă de trei ani full-time curs de durată.

Bachelor's Degree in Nursing

Sapienza University of Rome
Campus La zi 3 ani Octombrie 2019 Italia Rome

Programul de studii universitare în asistență medicală, care este primul și singurul program de Nursing a avut loc în prezent în limba engleză, în Italia, pregătește studenții să lucreze ca asistente medicale clinice certificate si specialisti care alapteaza certificate (anesteziști, obstetricieni, prenatale și ginecologice) în unități sanitare publice și private în întreaga Comunitatea Europeană.