HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Parma in Italia 2019

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Orașul brânză de Italia - Parma este cunoscut pentru arhitectura sa și bogat patrimoniu. Ea are unele dintre cele mai vechi universități din Italia, cum ar fi Universitatea din Parma. Prin urmare, oricine este interesat în obținerea o educație bună într-un loc tradițional trebuie să trăiască în Parma.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Parma in Italia 2019

rezultate găsite Filter

Master în teorie și metode de activități fizice preventive și adaptate

University of Parma
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Parma

Diplomă de master în teorie și metode de activități fizice preventive și adaptate este un master de acces de doi ani pentru 120 ECT-uri. Profesori de educație fizică și activități sportive. Aceasta este o viață cotidiană și o participare socială.

Licențiat în Obstetrică

University of Parma
Campus La zi 3 ani Octombrie 2019 Italia Parma

Cursul de Urbanism este o teorie a instruirii practice pentru viitoarea moașă. Accentul se pune pe cunoașterea în profunzime a fiziologiei, promovarea și menținerea sănătății femeilor în toate etapele vieții, acordând o atenție deosebită cuplului mamă-mamă.

Licențiat în asistență medicală

University of Parma
Campus La zi 3 ani Octombrie 2019 Italia Parma

Studenții University of Parma , Curs de Licenta in Nursing sunt înscriși într - o perioadă de trei ani full-time curs de durată.