HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Parma in Italia 2019

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Orașul brânză de Italia - Parma este cunoscut pentru arhitectura sa și bogat patrimoniu. Ea are unele dintre cele mai vechi universități din Italia, cum ar fi Universitatea din Parma. Prin urmare, oricine este interesat în obținerea o educație bună într-un loc tradițional trebuie să trăiască în Parma.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Parma in Italia 2019

rezultate găsite Filter

Licențiat în științe sportive, exerciții fizice și sănătate umană

University of Parma
Campus La zi 3 anii Octombrie 2019 Italia Parma

Cursul de studiu, încorporat în cadrul Departamentului de Medicină și Chirurgie, urmărește formarea absolvenților care pot acționa în domeniul sănătății umane, al fitness-ului și al sportului, folosind competențele și profesionalismul universității și sportului, a acordurilor încheiate cu CUS Parma și cu CONI și cu Federațiile sportive.

Licențiat în Obstetrică

University of Parma
Campus La zi 3 anii Octombrie 2019 Italia Parma

Cursul de diplomă în obstetrică este structurat pe o perioadă de trei ani și vizează pregătirea teoretico-practică a personalului profesionist al moașei. Accentul se pune pe cunoașterea aprofundată a fiziologiei, promovarea și menținerea sănătății femeilor în toate etapele vieții, acordând o atenție deosebită cuplului mamă-mamă.

Licențiat în asistență medicală

University of Parma
Campus La zi 3 anii Octombrie 2019 Italia Parma

Cursul își propune să atingă obiectivele educaționale definite mai jos pe domenii