HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Bologna in Italia 2021

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Printre unul din orașele foarte vechi din Italia, Bologna a fost întotdeauna un loc foarte distins pentru a vizita și de a obține educație. Instituțiile de învățământ, cum ar fi Universitatea din Bolonga, lauda de facultate bine-educați și educație în arta medievală, muzică și cultură.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Bologna in Italia 2021

rezultate găsite Filter

Licențiat în Genomică

University of Bologna
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Diploma de licență în Genomică oferă baza teoretică și practică pentru formarea unui profesionist capabil să aplice abilități IT, matematice și statistice pentru analiza datel ...

Citeste mai mult

Licențiat în Medicină și Chirurgie

University of Bologna
Licenţă
<
Normă întreagă
<
6 ani
Engleză
Campus

Scopul principal al programului de ciclu unic în medicină și chirurgie este de a oferi absolvenților medicali cunoștințele și abilitățile necesare pentru a practica un tip mod ...

Citeste mai mult