Filter
Licenţă
Irlanda Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Irlanda 2019

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Irlanda este o insula de nord-vest a Europei continentale. Acesta este insula treilea cel mai mare din Europa și insula XX-cea mai mare de pe Pamant. La est ei este mai mare insula a Marii Britanii, de care este separat de Marea Irlandei.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Irlanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Acest program de gradul are ca scop pregătirea asistente medicale diplome recunoscute pe plan internațional pentru a lucra la nivel global. Programul asigură că elevii at ... [+]

Acesta este un inovator Bachelor top-up de Nursing (BN) (International) Programul scopul de a pregăti asistente medicale pentru a lucra la nivel global; livrate într-un mediu unic în nord-vestul Irlandei, Colegiul St Angela, un colegiu al Universității Naționale din Irlanda, Galway (NUI Galway).

Programul de gradul este conceput pentru a se asigura că studenții atinge competența profesională și credit academic pentru a lucra intr-o varietate de setari clinice din intreaga lume. Toți elevii sunt alocate un consilier academic pentru a sprijini dezvoltarea lor educațională, în plus față de un student desemnat tutor International (IST) pentru a facilita limba, sprijinul cultural, social și personal.... [-]

Irlanda Sligo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză