HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Irbid în Iordania 2019/2020

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Iordania, oficial Regatul Hașemit al Iordaniei, este un regat arab în Orientul Mijlociu, pe malul de est al râului Iordan, și extinderea în regiunea istorică a Palestinei

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Irbid în Iordania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Licențiat în farmacie

Yarmouk University
Campus La zi 5 ani Septembrie 2019 Iordania Irbid

Acest program își propune să realizeze o educație farmaceutică distinsă pentru a face față evoluțiilor moderne în profesie, atât la nivel local și regional, spre un farmacist calificat în diverse domenii de practica farmacie, care reflectă practica cuprinzătoare de calitate. Misiunea Facultății de Farmacie este de a contribui la exhaustivității universității în programele de învățământ, și pentru a atinge excelența în academică și aplicate programe farmaceutice bazate pe cercetare științifică, care se anticipează a fi complementare la diferite aspecte moderne ale profesiei de farmacie.