Filter
Licenţă
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Facultăți de Top în Holistic Medicine 2019

Un program de licență are de obicei patru ani pentru a fi finalizat, timp în care participanții dobândesc cunoștințe avansate despre un anumit subiect. Persoanele fizice de obicei urmăresc o diplomă de licență pentru a-și îmbunătăți perspectivele de carieră.

Ce este un licență în medicina holistică? Cursurile acestui program sunt orientate, în general, spre înțelegerea participanților la exercițiu, nutriție, obiceiuri alimentare adecvate și comportamente sănătoase în stilul de viață. Scopul programului este, în general, de a pregăti indivizii pentru a ajuta alții să ducă o viață mai sănătoasă și mai lungă, prin măsuri holistice. Cursurile se pot concentra pe analiza și înțelegerea condițiilor economice, culturale și sociale care afectează sănătatea, iar rolurile cheie sunt activitatea fizică și jocul nutrițional în sănătate și boli.

Absolvenții acestui program au tendința de a dezvolta capacitatea de a gândi pe o scară mai largă pentru a dezvolta și implementa soluții globale de asistență medicală. Mulți câștigă, de asemenea, cercetări, analize și capacități de gândire critică. Fiecare dintre aceste abilități este interdisciplinară și poate ajuta absolvenții în domeniul carierei alese și în viață.

Costul unei diplome de licență variază în mod semnificativ de la școală la școală și locație în locație. Studenții potențiali ar trebui să-și facă cercetările înainte de a aplica la un program.

Persoanele care absolvesc cu o diplomă de licență în medicina holistică pot fi bine pregătite pentru a-și desfășura o serie de oportunități de carieră interesante. Unele titluri de locuri de muncă pe care participanții la program le pot conține includ terapeut fizic, terapeut de masaj, antrenor personal, asistenta medicală, consultant în nutriție și nutriție, chiropractician și acupuncturist. Absolvenții pot merge în domeniul asistenței medicale, sport, nutriție, guvern, servicii alimentare sau industrii de consultanță. Ele pot fi împlinite în spitale private, clinici publice de sănătate, gimnastică și cluburi sportive sau instituții academice.

În cazul în care o persoană merge la școală depinde în ultimă instanță de locația, bugetul și obligațiile existente. Programele online oferă flexibilitate în programele din sala de clasă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Holistic Medicine

University of Johannesburg

Cursuri pentru BTech în Somatology cuprinde Reflexoterapia (specializat tehnici de masaj), Metodologia de cercetare, Camuflaj terapie, Somatechniques, Permanent Make-up, ... [+]

Module și Orar

Semestrul 1

ZIUA 1 Reflexoterapie (tehnici de masaj specializate) Metodologia de cercetare camuflare Terapie Permanent Make-up ZIUA 2 Somatechniques IV Permanent Make-up Socio-Psihologie

Semestrul 2

ZIUA 1 Aromaterapie (tehnici de masaj specializate) Thai Masaj Practica de afaceri Proiect de cercetare Somatology ZIUA 2 Practica de afaceri TT Proiect de cercetare Somatology Studii de caz reflexoterapie Cerințele de admitere O diplomă națională în Somatology sau echivalent. Este necesar un minim de 60%, în programul NDip. Detalii de contact

Nume: Debbie Campbell D-na Tel: 011 559 6511 / E-mail: debbiec@uj.ac.za... [-]

Africa de Sud Johannesburg
February 2020
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză