Filter
Licenţă
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Facultăți de Top în Herbal Medicine 2019

O diplomă de licență este obținută de o persoană după ce a suferit o rigoare de trei până la șapte ani de învățare despre un anumit subiect. Persoanele fizice dețin, de obicei, o diplomă de licență pentru a-și promova perspectivele de carieră.

Ce este o licență în medicina pe bază de plante? Programul de licență în acest domeniu vizează, în general, o înțelegere mai profundă a medicamentelor pe bază de plante și modul în care acestea pot fi utilizate pentru a trata afecțiunile și afecțiunile comune. Absolvenții programului sunt de obicei echipați pentru a începe să lucreze ca experți medicali botanici imediat, dar unii aleg să urmeze o diplomă avansată în domeniu. În cursul studiului, participanții pot învăța cum să identifice și să clasifice ierburile, cum să prevină boala și să susțină sănătatea pe termen lung prin utilizarea plantelor și cum să cultive plantele medicinale. Cursurile se pot concentra, de asemenea, pe aspectele de fabricație și asigurarea calității medicamentelor pe bază de plante, precum și pe perspectivele istorice, culturale și economice ale medicamentelor botanice.

Absolvenții acestui program tind să obțină o apreciere profundă pentru natura și proprietățile sale naturale de vindecare și o bază fermă în metodele curente de cercetare. Mulți au, de asemenea, capacități puternice de gândire critică și de analiză. Fiecare dintre aceste trăsături se poate dovedi utilă în viața personală și profesională.

Costul unei diplome de licență variază foarte mult, iar indivizii ar trebui să-și facă cercetările înainte de a se aplica oricarui program. Factorii care pot afecta costul școlarizării includ locația școlii și durata programului.

Persoanele care urmăresc o diplomă avansată în medicina pe bază de plante pot descoperi că au multe oportunități de carieră interesante prezentate acestora. Acestea pot include posturi ca specialiști în asigurarea calității, experți în cercetare și dezvoltare, cultivatori de plante medicinale, consultanți din industria plantelor, reprezentanți, producători sau preparatori sau acupuncturisti. Absolvenții pot găsi succes și împlinire în domeniile sănătății și sănătății, farmaceutice, botanică, asistență medicală, nutriție, farmacologie sau medicină naturală.

Multe instituții oferă programe online în medicina pe bază de plante. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Results in Herbal Medicine

Bastyr University

pe bază de plante program de stiinte gradul de finalizare Bastyr Universitatea pregătește profesioniști care pot răspunde la cererea tot mai mare de experți în medicina p ... [+]

pe bază de plante program de stiinte gradul de finalizare Bastyr Universitatea pregătește profesioniști care pot răspunde la cererea tot mai mare de experți în medicina pe bază de plante. Prin studierea cu fitoterapeuti de master, studenții se angajează o educație temeinică și riguros științific. Absolvenți de a finaliza programul în doi ani și sunt pregătite să intre în domeniul produselor pe bază de plante direct, începe să lucreze în calitate de experți de medicina botanică sau continuarea studiilor în domenii conexe.

Suntem mai mult decât o "școală pe bază de plante", iar acest lucru este mai mult decât un "program de plante medicinale." diplomă de licență această este primul de acest gen care urmează să fie oferite la o universitate acreditată din Statele Unite ale Americii. Programul echipează studenții cu atât cunoștințe științifice și o înțelegere cu multiple fațete, personal al plantelor, permițându-le să elimine decalajul dintre herbalism tradiționale și știința modernă.... [-]

Statele Unite ale Americii Kenmore San Diego
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză