Filter
Licenţă
Canada Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Healthcare Studies în Canada

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Canada este o țară din America de Nord format din zece provincii și trei teritorii. Situat în partea de nord a continentului, se întinde de la Atlantic la Pacific și spre nord în Oceanul Arctic.

Contactează Direct Școlile despre Programe de Licență de Top în Healthcare Studies în Canada 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Healthcare Studies, Canada

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Programul de gradul Healthcare Management pregătește studenții pentru o carieră în industria de asistenta medicala care se extinde rapid. Licență De Comerț Humber lui - H ... [+]

Managementul asistenței medicale La cel mai bun Foarte

Programul de gradul Healthcare Management pregătește studenții pentru o carieră în industria de asistenta medicala care se extinde rapid.

Licență De Comerț Humber lui - Healthcare Management program de gradul vă oferă o pregătire cuprinzătoare atât cunoștințe generale de afaceri și competențe specializate în managementul asistenței medicale.

Primii doi ani ai programului vor dezvolta cunoștințe fundamentale în domenii cum ar fi comportamentul organizațional, drept, economie, finanțe și contabilitate, marketing și operațiuni. Ultimii doi ani ai programului se va concentra asupra sistemului de sănătate din Canada și cunoștințele de specialitate necesare pentru a răspunde în mod eficient la mediul actual de asistență medicală complexă. ... [-]

Canada Toronto Fredericton
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză