Studiu de Licență în Gerontologie

Facultăți de Top în Gerontologie 2019

Gerontologie

Diplome de licență servi ca o introducere de învățământ într-o anumită zonă subiect. Cei care doresc să obțină diplome de licență lor petrec aproximativ patru ani se dedică la acest demers, care poate la rândul său, le pregăti pentru o carieră strălucitoare în domeniul respectiv.

Ce este un Bachelor in Gerontologie? Închis în cadrul studiului de Gerontologie sunt multe subiecte legate de sănătate și wellness îmbătrânirii populației, inclusiv sociologie gerontologiei, asistență medicală cetățean senior, administrare domiciliu, și wellness și boala in ultimii ani. Elevii vor fi de așteptat să stăpânească aceste subiecte, și chiar alege să se specializeze într-un sub-domeniu de studiu, la alegerea lor. Posibilitățile sub spectrul Gerontologie sunt infinite.

Nu există nici o îndoială că nevoia de specialiști gerontologie este exorbitante.Ca populația îmbătrânirii copilul Boomer atinge apogeul, cererea pentru cei specializați în îngrijire senior este mare și în creștere doar mai mare, și cariere gerontologie sunt următoarele costum.

În ceea ce privește plata pentru gradul dumneavoastră, costurile estimate vor fi în strânsă legătură cu cerințele și politicile instituției de învățământ special dumneavoastră. Forma o relație cu consilierul ajutor financiar în școli sunteți interesat de participarea a afla mai multe despre ceea ce va fi de așteptat pentru a acoperi.

Genul de cariera vă puteți aștepta după obținerea Bachelor in grad Gerontologie variază foarte mult în funcție de ce domeniu de studiu pe care o alegeți să se specializeze în și dacă ați finalizat o rezidenta sau stagiu. Casele de ingrijire medicala, aziluri, la sfârșitul vieții, facilități de îngrijire administrațiile guvernamentale, spitale, centre de viață comunitară, și clinici de cercetare de sanatate sunt doar câteva dintre organizațiile care ar putea avea nevoie de serviciile tale.

În cazul în care un grad secundar în gerontologie este ceea ce esti, după, nu căutați mai departe de lista noastră de programe excelente și școli. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub Licenţă{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria Masterat{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Caută programe similare aici