HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Tbilisi în Georgia 2019

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Georgia este un stat suveran, în regiunea Caucazului de Eurasia. Situat pe coasta Marii Negre, este delimitată la nord și nord-est de Rusia, la sud de Turcia și Armenia, și la sud-est de Azerbaidjan.

Ca cel mai mare oraș cu peste 1 milion de locuitori, Tbilisi este, de asemenea, Georgia de capital. Acesta este situat pe malurile râului Kura. Orașul are mai multe instituții importante de învățământ superior și printre ele este cea mai mare și principala Universitatea din Georgia - Universitatea de Stat din Tbilisi.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Tbilisi în Georgia 2019

rezultate găsite Filter

Licență în inginerie biomedicala

Georgian Technical University
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Georgia Tbilisi

Obiectivele programului educațional al programului de inginerie biomedicală este de a oferi studenților cunoștințe despre modul în care să aplice abilitățile lor de inginerie fundamentală la rezolvarea problemelor în medicină și biologie. Printre programele incluse se numără instrumentația și designul medical, fiziologia, biomaterialele, transportul în masă, aplicarea de computere în medicină, implanturile artificiale și imagistica medicală. Anatomia și fiziologia, care se referă la aplicații specifice bioingineriei, vor fi revizuite. Este destinat să faciliteze înțelegerea studenților în toate domeniile ingineriei biomedicale, astfel încât să poată aprecia natura colaborativă a domeniului. Oferiți o diplomă profesională pentru studenții care intenționează să devină ingineri.

Licențiat în Farmacie

The University Of Georgia
Campus La zi Contactează şcoala Georgia Tbilisi

Scopul acestui program este de a pregăti un farmacist calificat la nivel internațional care să se poată dezvolta profesional în mediul de lucru al industriei farmaceutice și să continue la următoarea etapă a educației. Absolvenții vor avea cunoștințele de bază în: îngrijirea farmaceutică, farmacoterapia centrat pe pacient, utilizarea rezultatelor studiilor clinice în farmacie, producția și fabricarea produselor medicale și analiza farmaceutică; Abilități de conducere necesare pentru: promovarea cercetării farmaceutice bazate pe valori etice, prelucrarea și furnizarea informațiilor farmaceutice, implementarea modelului medic-farmacist-pacient, comunicarea cu societățile profesionale și comunitatea generală, de asemenea abilități de gestionare a unităților structurale, nivel în organizațiile farmaceutice. Absolvenții acestui program pot fi angajați în companii farmaceutice, magazine farmaceutice și dr. UG , instituții de sănătate, organizații de sănătate publică, dr. UG de control al calității și laboratoare toxicologice, de asemenea în societățile de asigurare care efectuează asigurări de sănătate și, mai ales, școala de sănătate și medicină, facultatea de farmacie a The University Of Georgia va fi calificată să aibă funcții de farmacist și / sau manager în probleme de farmacie.

Facultatea de Nursing

The University Of Georgia
Campus La zi Înscriere Deschisă Georgia Tbilisi

Obiectivul programului este de a promova funcționarea eficientă a sistemului de sănătate prin educarea asistenților calificați și cu competențe deosebite. Elevii sunt calificați să lucreze ca asistenți la nivel internațional și local sau să-și continue studiile în universități locale sau internaționale