HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Seinäjoki în Finlanda 2019/2020

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Formală sistemul de învățământ superior din Finlanda este 7-3-2-2 model. Universitatea nevoie de doi ani, în învățământul profesional sau tehnic și în cele din urmă de doi ani învățământul preuniversitar. Finlanda are, de asemenea, mai multe public, cât și universitățile particulare care au accesul permis de învățământ superior de elevi.

În Ostrobotnia de Sud din Finlanda se bazează orașului Seinäjoki. Acesta este un municipiu din această regiune, care are o populatie de peste 50.000 de oameni. Acesta este acasa, la Seinäjoki Universitatea de Stiinte Aplicate.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Seinäjoki în Finlanda 2019/2020

rezultate găsite Filter

Burlac de îngrijire a sănătății în asistență medicală (asistent medical)

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Campus La zi 42 luni Contactează şcoala Finlanda Seinäjoki

Programul de gradul va califica student ca un asistent social (RN). Programul trenurilor asistente medicale, care sunt experți în asistență medicală în medii de lucru diferite. Sarcina lor principală este de a promova și menține sănătatea și pentru a preveni boala. Le pasă de bolnavi și care suferă indivizilor, familiilor și comunităților și, de asemenea, să le reabiliteze.