HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Lappeenranta în Finlanda 2019/2020

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Cu aproximativ 70.000 de locuitori, orașul Lappeenranta este situat pe malul Lacului Saimmaa în sud-estul Finlandei. Acesta are 2 universități și anume Universitatea Saimaa de Stiinte Aplicate și Lappeenranta University of Technology.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Lappeenranta în Finlanda 2019/2020

rezultate găsite Filter

Licență de asistență medicală

Saimaa University of Applied Sciences
Campus La zi 7 semestre August 2020 Finlanda Lappeenranta

Programul de grad în Nursing produce asistente medicale înregistrate care sunt profesioniști în sprijinirea indivizilor, familiilor și comunităților în domenii multiple de expertiză.