HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Kuopio în Finlanda 2019

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Finlanda, oficial Republica Finlanda, este o țară nordică situată în regiunea Fennoscandian din Europa de Nord.

Situat în regiunea de Nord Savonia, orașul Kuopio este, de asemenea, o municipalitate în această regiune cu o poplutation de peste 100.000 de locuitori. Orașul are 3 mari universități.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Kuopio în Finlanda 2019

rezultate găsite Filter

Programul de licență în Nursing

Savonia University of Applied Sciences
Campus La zi 4 ani August 2019 Finlanda Kuopio Ekenäs + 1 mai mult

După ce ați terminat studiile de îngrijire medicală, veți fi un expert competent și calificat în asistență medicală. Veți avea cunoștințe ample despre asistență medicală; veți stăpâni conceptele, metodele și abilitățile necesare pentru a permite evaluarea critică și luarea deciziilor în situațiile de asistență medicală în schimbare și imprevizibile. După absolvire, veți fi expert la pacienții care alăptează și veți avea capacitatea de a vă aplica cunoștințele și abilitățile atunci când vă rezolvați problemele complexe și imprevizibile de asistență medicală.