HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Kokkola în Finlanda 2019/2020

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Fiind parte din Regiunea Centru Ostobothnia, orașul Kokkola este situat în provincia Western Finland. De asemenea, este un municipiu cu peste 40.000 de oameni.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Kokkola în Finlanda 2019/2020

rezultate găsite Filter

Licențiat în Sănătate - Nursing

Centria University of Applied Sciences
Campus La zi 7 semestre August 2020 Finlanda Kokkola

Vrei să te apropii de oameni și să participi la diferitele lor etape de viață? Vă interesează promovarea sănătății, a bunăstării și a siguranței indivizilor și a întregii comunități? Îți place schimbarea situațiilor și a mediilor multiculturale? Dacă sunteți un jucător de echipă, vă bucurați de responsabilități și puteți lucra independent, atunci sunteți potrivit pentru studiile de îngrijire medicală!