Filter
Licenţă
Finlanda Kokkola Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți in Kokkola în Finlanda 2019

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Fiind parte din Regiunea Centru Ostobothnia, orașul Kokkola este situat în provincia Western Finland. De asemenea, este un municipiu cu peste 40.000 de oameni.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Kokkola în Finlanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

rezultate găsite

Studii
Locație
Finlanda
Kokkola
Tip de studiu
Ritm
Centria University of Applied Sciences

Vrei să te apropii de oameni și să participi la diferitele lor etape de viață? Vă interesează promovarea sănătății, a bunăstării și a siguranței indivizilor și a întregii ... [+]

Facultăți de Top in Kokkola în Finlanda. Examen: Licență în îngrijirea sănătățiiLungimeLocuri: 15Selecția studenților: Toți candidații eligibili participă la examenul de admitere în primăvara anului 2019. Selectarea studenților se face pe baza examenului de admitere. [-]
Finlanda Kokkola
Ianuarie 2020
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză