Filter
Licenţă
Finlanda Kokkola Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți in Kokkola în Finlanda 2019/2020

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Fiind parte din Regiunea Centru Ostobothnia, orașul Kokkola este situat în provincia Western Finland. De asemenea, este un municipiu cu peste 40.000 de oameni.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Kokkola în Finlanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

rezultate găsite

Studii
Locație
Finlanda
Kokkola
Tip de studiu
Ritm
Centria University of Applied Sciences

Vrei să te apropii de oameni și să participi la diferitele lor etape de viață? Vă interesează promovarea sănătății, a bunăstării și a siguranței indivizilor și a întregii ... [+]

Examen: Licență în îngrijirea sănătățiiLungimeUrmătoarea perioadă de candidatură și zilele de început vor fi publicate în curând.

Studiile teoretice sunt implementate ca predare față în față, cursuri online și studii independente. În plus față de studiile profesionale bazate pe știința asistenței medicale, programul include, de asemenea, limbi, IT, antreprenoriat social și alte studii de bază. Studiile profesionale avansate consolidează cunoștințele și abilitățile asistentelor medicale din diferite domenii ale asistenței medicale și ale specialităților medicale.

Asistenții trebuie să aibă abilități bune de interacțiune socială, precum și abilități de management, de luare a deciziilor și de asistență medicală. Pe lângă aceste competențe, asistenții medicali trebuie să fie responsabili; harnic și precis pentru a asigura siguranța pacientului. Programul de licență în asistență medicală include 75 de credite de pregătire practică supravegheată, care sunt realizate în funcție de obiectivele de studiu, în plasamente practice aprobate, fie în Finlanda sau în străinătate. O parte din instruire are loc în ateliere și medii de simulare.... [-]

Finlanda Kokkola
August 2020
Engleză
La zi
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză