Filter
Licenţă
Emiratele Arabe Unite Ras Al-Khaimah Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți in Rak în Emiratele Arabe Unite 2019/2020

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Educația în Emiratele Arabe Unite are beneficiile sale: soare, mare, nisip, veniturile scutite de impozit, după absolvire și unele dintre cele mai bune universități din Golf region.In plus, o serie de universități de prestigiu din sediul în alte țări au campusuri filiale în Emiratele Arabe Unite.

Rak, sau Ras Al Khaimah este un oraș de pe malul de nord a Emiratelor Arabe Unite. Orașul este bine cunoscut pentru dunele sale istorice și triburi etnice. Este 's, de asemenea, acasa, la unele dintre cele mai bune legii și colegii de afaceri din țară și regiune.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Rak în Emiratele Arabe Unite 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Emiratele Arabe Unite
Ras Al-Khaimah
Tip de studiu
Ritm
RAK College of Dental Sciences (RAKCODS)

Programul se concentrează pe promovarea dobândirii de expertiză, atitudine și comportament care facilitează interacțiunea eficientă și adecvată cu pacienții și colegii. S ... [+]

Începeți astăzi pentru cariera de mâine

Absolvenții dentare sunt profesioniști din domeniul sănătății pentru a diagnostica și a trata bolile orale și infecțiile. Ele restabilește cavitățile, efectuează scalarea și tratamentul canalelor radiculare, extrag și înlocuiesc dinții lipsă, pun implanturi și efectuează alte proceduri chirurgicale și non-chirurgicale. Stomatologii joacă un rol important în îmbunătățirea îngrijirii orale a comunității prin furnizarea de informații și conștientizare privind practicile adecvate de îngrijire a sănătății orale.

Absolvenții își pot continua cariera ca practicant general în țările respective, ocolind examenele respective sau continuând cursuri postuniversitare.... [-]

Emiratele Arabe Unite Ras Al-Khaimah
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză