HEALTHCARESTUDIES

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Coreea de Sud 2021

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Instituțiile de învățământ superior inclus regulate colegii și universități de patru ani. Educația este luată foarte în serios în Coreea de Sud, și țara este acasa, la mai multe universități de clasă mondială, multe dintre care au acorduri de schimb cu diverse universități din străinătate, și sunt o modalitate buna pentru străini de a experimenta viața la țară.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Coreea de Sud 2021

rezultate găsite Filter

Facultatea de Sănătate Departamentul de kinetoterapie

백석 연구소
Licenţă
Mart 2021
Coreeană

După cultivarea abilităților de bază prin experimente și practică în domeniile medicinei de bază, cum ar fi anatomia, fiziologia, biologia și biochimia, Fizica cu cunoștințele ...

Citeste mai mult

Igiena dentară

백석 연구소
Licenţă
Mart 2021
Coreeană

Promovarea igienilor dentari profesioniști orientați spre viitor, care au atât personalitate, cât și inteligență bazată pe spiritul creștin.

Citeste mai mult