Filter
Licenţă
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

2 Facultăți de Top în Complimentary Medicine 2019

O diplomă de licență este obținută de o persoană care a fost supusă unui program de licență și a absolvit cursurile de diviziune superioară recomandate pentru un specialist ales. De obicei, programele de licență durează patru ani până la finalizare.

Ce este o licență în medicina gratuită? Acest program se concentrează pe dotarea participanților cu abilitățile și know-how-ul pentru a evalua condițiile musculo-scheletice și pentru a le trata prin mijloace manipulative, fără medicamente. În cursul studiilor, elevii pot învăța să recunoască diferitele semne și simptome ale tulburărilor musculo-scheletice, care pot include dureri articulare și musculare sau anomalii. Cursurile se bazează în întregime pe știință, iar multe dintre ele oferă o abordare practică, astfel încât, după absolvire, elevii sunt pregătiți să intre în lumea muncii. Cursurile se pot concentra, de asemenea, pe predarea elevilor cum să gestioneze inventarul, să mențină un buget și să gestioneze personalul, abilitățile necesare pentru cei care doresc să practice o practică privată.

Persoanele care obțin licența în acest domeniu de studiu pot pleca cu multe abilități interdisciplinare valoroase, inclusiv gândirea critică puternică și capacitățile analitice. Absolvenții, de asemenea, tind să fie mai înțeleși și mai deschisi. Toate trăsăturile le pot servi bine în profesie și în viață.

Costul unei diplome de licență variază de la locație la locație și de la școală la școală. Factorii care pot afecta costul general al educației sunt durata programului și a școlii la care a participat.

Persoanele care au absolvit o diplomă de licență în medicina gratuită pot găsi că sunt bine echipate pentru a-și desfășura o serie de cariere interesante în domeniul medicinei. În plus față de a deveni chiropracticieni, absolvenții pot deveni și terapeuți de masaj, terapeuți fizici, acupuncturisti, specialiști în homeopatie, yoghini, experți în nutriție și dietă, mediatori sau experți în biofeedback. Absolvenții pot continua să lucreze în cadrul unei clinici sau pot opta pentru a-și începe propria practică.

Mai multe școli încep să ofere cursuri online în acest domeniu de studiu, care sunt convenabile pentru studenții care doresc să lucreze în timpul obținerii educației. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Complimentary Medicine

Royal University Center Maria Cristina

Chiropractica este o profesie cu creștere rapidă în Europa. În țările în care chiropractica este reglementată, există încă nevoie de mai mulți profesioniști. ... [+]

Facultăți în Complimentary Medicine. De ce ar trebui să studiez Chiropractic?Chiropractica este o profesie cu creștere rapidă în Europa. În țările în care chiropractica este reglementată, există încă nevoie de mai mulți profesioniști.Durerea musculo-scheletică este o cauză majoră a dizabilității la locul de muncă cu consecințe socio-economice enorme și Chiropractic este o profesie de conducere în abordarea acestei probleme.Este o profesie care se ocupă de pacienți și oferă mijloace pentru îngrijirea conservatoare.De ce studiați la Colegiul de Chiropractic din Madrid?Colegiul de Chiropractic din Madrid se află în Centrul Universitario Real Escorial Maria Cristina, un centru de prestigiu care a fost înființat în 1892Modelul de educație se bazează pe cohorte mici, oferind astfel o educație personalizatăCurriculumul este pe deplin acreditat de către Consiliul European pentru Educație ChiropracticăA fost prima instituție care a oferit educație și formare profesională în Chiropractic în Spania și a fost acreditată încă de la prima absolvireFacultatea este formată din cadre universitare din universități publice și private, cu medii academice și clinice extinse și diverse.Sunt disponibile oportunități internaționale de schimb cu instituții din Japonia, Canada, Mexic, Brazilia și Statele UniteAflați un curriculum bazat pe dovezi și centrat pe pacientCe trebuie să fac pentru a deveni student?... [-]
Spania Madrid
Barcelona College of Chiropractic - BCC

Datorită sfaturile experților în dezvoltarea programelor de învățământ și oameni de vază ai profesiei Chiropractic, CCA a pregătit un program unic de studii are drept sco ... [+]

Datorită sfaturile experților în dezvoltarea programelor de învățământ și oameni de vază ai profesiei Chiropractic, CCA a pregătit un program unic de studii are drept scop de a combina disciplina de chiropractic cu strategii de predare avansate, învățare și evaluare .

Știință, artă și filozofie

Chiropractic a fost bazându-se în mod tradițional pe trei piloni: filosofie, știință și artă. Prin urmare, în dezvoltarea curriculum-ului, prioritatea echipei noastre academice a fost de a realiza un echilibru între aceste trei piloni. Având în vedere că curriculum-ul este în conformitate cu principiile chiropractic, combina studiul științelor fundamentale și clinice cu o reflecție profundă asupra capacitatea innascuta a corpului nostru de a optimiza sanatatea lor.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
La zi
5 - 5 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză