Filter
Licenţă
Columbia Envigado

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Envigado în Columbia 2019/2020

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Columbia este o țară cu adevărat diversă și unic, situat în colțul de nord-vest a Americii de Sud. Cu oameni prietenosi, peisaje exotice și orașe cosmopolite, Columbia este cu siguranta locul de a învăța limba spaniolă.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Envigado în Columbia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Columbia
Envigado
Tip de studiu
Ritm
Universidad EIA

Este una dintre companiile de inginerie cu cel mai mare potențial de creștere în viitor. În prezent, include câteva tehnologii emergente, cum ar fi biotehnologia, tehnolo ... [+]

Ce este ingineria biomedicală?

Este una dintre companiile de inginerie cu cel mai mare potențial de creștere în viitor. În prezent, include câteva tehnologii emergente, cum ar fi biotehnologia, tehnologia informației și materiale noi. Un program care are provocarea de a include soluții pentru noi servicii de sănătate, cum ar fi bunăstarea și prevenirea.

De ce studiați ingineria biomedicală?Pentru munca multidisciplinară care integrează cunoștințele de inginerie la nevoile medicinii.Ingineria biomedicală este o profesie cu un mare impact asupra dezvoltării țării.Agenda de inovare columbiană și Politica de furnizare a serviciilor de sănătate națională 2007-2010 a Ministerului Protecției Sociale, care stabilește procesul de "consolidare a procesului de evaluare și încorporare a tehnologiilor biomedicale" ca unul dintre proiectele-cheie pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite populației.Alți factori care justifică necesitatea profesioniștilor în această disciplină sunt creșterea populației adulte, vulnerabile și cu handicap care solicită o mai mare atenție din partea statului și a inginerilor biomedicale care promovează schimbări semnificative în sectorul sănătății.... [-]
Columbia Envigado
Ianuarie 2020
Spanish (Colombia)
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză