HEALTHCARESTUDIES.RO

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Cipru 2019

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Învățământul superior în Cipru se desfășoară în cele cinci limbi internaționale comune și anume engleză, franceză, portugheză, turcă, greacă și chineză. Acest lucru a rezolvat problemele legate de barierele lingvistice în aceste instituții de învățământ superior care să permită chiar și studenții internaționali să caute de învățământ superior din țară.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Cipru 2019

rezultate găsite Filter

Bach St George. de Medicina si Bach. de chirurgie (MBBS) studii

University of Nicosia Medical School
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia

St George are o bine-meritata reputatie ca o alegere populara si competitiv pentru studenții care aplică pentru medicina. Programul de intrare absolvent a fost creat în 2000 pentru a atrage candidați maturi care au deja un grad și care au experimentat viața în lumea exterioară educație. Cursul atras un interes larg răspândită și a devenit recunoscut rapid in Marea Britanie ca fiind de pionierat, inovatoare și de ultimă oră.

Licențiat în Medicină și Licențiat în Chirurgie (în colaborare cu Universitatea St. George din Londra)

University of Nicosia
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia

Un program medical de 4 ani, cu diplomă de la Universitatea St George, Facultatea de Medicină din Londra, oferit la cea mai mare universitate privată din Clinica Ciprului la Centrele Medicale Leading din SUA, Israel și Europa

Licențiat în Farmacie (BPharm)

University of Nicosia
Campus La zi 5 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia

Scopul general al programului este de a pregăti studenții științific și profesional pentru a deveni pe deplin competenți în știința de farmacie.

BSC în Nursing

University of Nicosia
Campus La zi Part time 4 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Principalele scopuri educaționale ale programului sunt de a oferi cursuri intelectuale provocatoare care dezvoltarea personală a studenților și se bazează pe bursă și cercetare; pentru a spori participarea, orientarea, sprijinirea învățării și a politicilor de predare care