HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Nicosia în Cipru 2019

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Cipru are un învățământ superior subvenționate și studenții-friendly. Ea are trei universități publice și private, patru. Universitățile de stat sunt Universitatea din Cipru, Open University din Cipru și Universitatea de Tehnologie din Cipru. Această țară are o comunitate internațională, prin urmare, bariera lingvistică nu ar putea fi o provocare pentru elevi.

Nicosia are o comunitate mare elev din cauza a numeroase universități și colegii, care se află acolo. Cultura studentul poate fi observat imediat ce terenul în acest oraș, dar toate în toate, datorită educație de calitate oferite de instituțiile de învățământ superior ale orașului său.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Nicosia în Cipru 2019

rezultate găsite Filter

Bach St George. de Medicina si Bach. de chirurgie (MBBS) studii

University of Nicosia Medical School
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia

St George are o bine-meritata reputatie ca o alegere populara si competitiv pentru studenții care aplică pentru medicina. Programul de intrare absolvent a fost creat în 2000 pentru a atrage candidați maturi care au deja un grad și care au experimentat viața în lumea exterioară educație. Cursul atras un interes larg răspândită și a devenit recunoscut rapid in Marea Britanie ca fiind de pionierat, inovatoare și de ultimă oră.

Licențiat în Medicină și Licențiat în Chirurgie (în colaborare cu Universitatea St. George din Londra)

University of Nicosia
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia

Un program medical de 4 ani, cu diplomă de la Universitatea St George, Facultatea de Medicină din Londra, oferit la cea mai mare universitate privată din Clinica Ciprului la Centrele Medicale Leading din SUA, Israel și Europa

Licențiat în Farmacie (BPharm)

University of Nicosia
Campus La zi 5 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia

Scopul general al programului este de a pregăti studenții științific și profesional pentru a deveni pe deplin competenți în știința de farmacie.

BSC în Nursing

University of Nicosia
Campus La zi Part time 4 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Principalele scopuri educaționale ale programului sunt de a oferi cursuri intelectuale provocatoare care dezvoltarea personală a studenților și se bazează pe bursă și cercetare; pentru a spori participarea, orientarea, sprijinirea învățării și a politicilor de predare care