Facultate Part time în Cipru de Nord în Cipru

Facultăți Cu jumătate de normă de Top în Cipru de Nord în Cipru 2018

Master

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Cipru are un învățământ superior subvenționate și studenții-friendly. Ea are trei universități publice și private, patru. Universitățile de stat sunt Universitatea din Cipru, Open University din Cipru și Universitatea de Tehnologie din Cipru. Această țară are o comunitate internațională, prin urmare, bariera lingvistică nu ar putea fi o provocare pentru elevi.

Cipru de Nord este partea turcă a insulei Cipru. Există nouă universități acolo cu 55 de mii de studenți din peste 90 de țări. Una dintre aceste universități au deschis chiar și un campus în Marea Britanie, în 2009.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate Part time în Cipru de Nord în Cipru 2018

Citește Mai Mult

Burlaci în Asistență Medicală

Cyprus Science University
Campus Cu jumătate de normă September 2018 Cipru Cipru de Nord

Hemșirelik; Bireină, ailenin ve toplumun sağlığını koruyan, sürdüren, geliștiren ve hastalık halinde gerekli tedavi in ​​bakımın sağlayabilme amacına yönelik bilim in sanattan olușan bir sağlık disiplinidir. Hemșirelik bașlıca sağlıklı în hasta bireylere hemșirelik bakımı verme, eğitim, araștırma în yönetim gibi hizmet alanlarında yer almaktadır. [+]

Acest program poate fi, de asemenea, oferit în limba engleză dacă numerele de înscriere sunt de până la 20 de elevi.

Programul Tanımı

Asistență medicală; Este o disciplină de sănătate care protejează sănătatea individului, a familiei și a societății, este o știință și un sanator în scopul susținerii, dezvoltării și asigurării tratamentului și îngrijirii necesare în caz de boală. Nursing este implicat în principal în servicii, cum ar fi îngrijire medicală, educație, cercetare și management pentru persoanele sănătoase și bolnavi. Nursing este printre profesiile necesare în Turcia și în lume și, în același timp, este o profesie cu posibilități de a fi angajat în diverse domenii. ... [-]