Studiu de Licență în Chiropractic Medicine

Facultăți de Top în Chiropractic Medicine 2019

Chiropractic Medicine

Obținerea o diplomă de licență este un prim pas important în urmărirea orice carieră, și-ar putea deschide ușile la o varietate de oportunități profesionale și educaționale. În timp ce mulți studenți aleg să intre în forța de muncă după absolvire, alții aleg să urmeze o diplomă de master sau doctorat.

Ce este un Bachelor in Chiropracty? Medicina Chiropractic este un domeniu în creștere rapidă în întreaga lume. Un program în acest domeniu va ajuta să se pregătească cu cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a începe cariera ta. În timp ce multe țări solicită o diplomă de master pentru a începe practicarea, programul este un pas excelent. Pe parcursul studiului, veți învăța despre tratamentul și diagnosticul de os, articulare și tulburări musculare legate. Cursuri principale includ anatomie și fiziologie.

Medicina Chiropractic este o soluție respectat fără droguri la multe boli, și chiropracticieni sunt în cerere mare.Practicanții sunt raportate de a avea satisfactie mare de locuri de muncă în timp ce câștigul salarial salarii comparabile cu medici medicale și stomatologice din alte domenii.

Costul programului va varia foarte mult de instituția pe care o alegeți pentru a participa. Veți dori să vă asigurați că ați cercetare complet programe și pentru a găsi opțiunea care se potrivește nevoilor dumneavoastră financiare. Contactarea școala pentru informații costul este de asemenea un ajutor.

După terminarea unui program în chiropracty, cele mai multe persoane va continua să de master sau a altor grade mai mari în domeniul medical, cât mai multe țări solicită pregătire suplimentară. Alte absolvenți pot fi în măsură să găsească poziții ca asistenți în birouri chiropractic. După persoane sunt recunoscute ca practica chiropracticieni, ei pot lucra pentru o practică existentă sau de a începe unul de-al lor. Ei vor lucra cu pacientii de zi cu zi, deoarece acestea diagnostica si trata afectiuni articulare și musculare.

Există numărul de instituții internaționale care oferă programe în chiropracty, și puteți găsi cu ușurință a școlii care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Pentru a începe investigarea, căuta programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Diplomă de licență în chiropractic

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Campus Cu normă întreagă 5 - 5 anii September 2019 Spania Barcelona

Datorită sfaturile experților în dezvoltarea programelor de învățământ și oameni de vază ai profesiei Chiropractic, CCA a pregătit un program unic de studii are drept scop de a combina disciplina de chiropractic cu strategii de predare avansate, învățare și evaluare . [+]

Datorită sfaturile experților în dezvoltarea programelor de învățământ și oameni de vază ai profesiei Chiropractic, CCA a pregătit un program unic de studii are drept scop de a combina disciplina de chiropractic cu strategii de predare avansate, învățare și evaluare .

Știință, artă și filozofie

Chiropractic a fost bazându-se în mod tradițional pe trei piloni: filosofie, știință și artă. Prin urmare, în dezvoltarea curriculum-ului, prioritatea echipei noastre academice a fost de a realiza un echilibru între aceste trei piloni. Având în vedere că curriculum-ul este în conformitate cu principiile chiropractic, combina studiul științelor fundamentale și clinice cu o reflecție profundă asupra capacitatea innascuta a corpului nostru de a optimiza sanatatea lor.... [-]